Karja vídeňský řízek ![]()
Jinak sote na všechny způsoby, je to dobré a je to hned.
Karja vídeňský řízek ![]()
Jinak sote na všechny způsoby, je to dobré a je to hned.
Karja co se týče trošinku "zdravějšího" pečení, ráda si chodím pro inspiraci ke Kitchenette. Často používá celozrnnou nebo špaldovou mouku, med třtinový cukr a pod. https://kitchenette.cz/kategorie/moucniky-a-dezerty
continuity Tak snacha nakonec impulzivně koupila tentohttps://www.kenwoodworld.com/cs-cz/vsechny-produkty/kenwood-kuchynske-roboty/chef/9 a už ho má doma. Uvidím, jak bude spokojená a v sobotu ho omrku. Třeba se k tomu po letech dokopu i já. I když pro mě by značka ideál bylo koupit si kuchaře
.
crazydaisy ten bych si koupila já, kdybych si vybírala dnes. ![]()
crazydaisy mám tu menší verzi už 12 let a jsem moc spokojená
continuity MaeGandal Vypadá to, že vybrala dobře.
crazydaisy mam podobnyho kenwooda s indukci uz asi 11 roku a funguje bez problemu.
Ginger Tak to je dobrá zpráva
Karja Já bych slovo zadebužírovat v souvislosti s telecím nepoužila. Je to nevyzrálé maso s nezajímavou chutí. Je pro malé děti nebo rekonvalescenty. Max řízek, ale ideálně ve Vídni :-). Když už, tak jehněčí. Je to teda stejně nekorektní maso, ale v chuti úplně jinde.
999 Tak jo:-D
Karja Pro mě je naopak telecí jedno z nejlepších mas, řízečky z něj úplně skvělý
Jen si zadebužírujte![]()
Karja jestli resis teleci (necetla jsem vse), ja miluju vitello tonnato, je to spis predkrm, ale ja si z toho rada udelam hlavni chod.
Karja urcite, typicka Italie, tak dobrou chut :)
jinx To vypadá moc dobře. Překvapil mě teda ten tuňák z konzervy. Dalo by se to jíst i nastudeno? By se mi to hodilo dělat dopředu a pak třeba s pečivem jako rychlovka.
notna Mě taky :) nastudeno urcite ano.
jinx super, díky.
jinx to vypadá dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.