andulka01 tak na poměry se inspiruju jinde, ale jinak to zkusím podle tebe. Ty rozměklý banány nepozřu, vlastně i děckám to odkrojím, ale do pečení by mi to nevadilo. Moc děkuju.
Jídlo a vaření
tina Mně banana bread obvykle moc nejede právě proto, že z nich často trčí tyhle pro mne naprosto nepoživatelné banány.
Sweet Potato co jsem kde jedla, tak ten banán byl vždycky rozmělněnej, žádný kusy. Kusy max. ořechů nebo nějakých semínek či čokolády.
tina Sweet Potato asi myslí tu vůni?
andulka01 Tak.
andulka01 Sweet Potato aha
Jsem si to představovala moc divoce...
Sweet Potato já nesnáším cokoli z banánů, ani nemusí být jetý:) Normální čerstvý banán miluju.
notna Díky, to s těma chia semínkama bych mohla zkusit, to se mi líbí.![]()
Dělám ji i jako buchtu nebo muffiny.
Luna z kokosu jsou u nas nejoblibenejsi rafaelo rezy je to vpodstate piskot navrchu posypany tim kokosem(cukr navrch uz nedavam), dulezita je ta slehacka na horke a pak hned do lednice:-)
na to, ze jsou neco mezi buchtou a zakuskem, nedaji vubec zadnou praci
viktorka_od splavu To sú veľmi dobré, šťavnaté rezy, nepoznám ich pod týmto názvom ani ich hneď nedávam do chladničky, ale občas ich robím. Máš pravdu, ľahká príprava a výsledok famózny. ![]()
viktorka_od splavu Biely kvet jak velký má být ten plech?
MaeGandal Klasický veľký.![]()
MaeGandal ja tohle mnozstvi delam na mensi plech, ale asi je to fuk, zalezi jak to chces vysoke
Lamicka viktorka_od splavu Díky, zkusím obojí, nakoupila jsem v akci dva velké sáčky kokosu, mám po něm jakýsi absťák.![]()
viktorka_od splavu tyhle rezy pece tchyne, mam je hrozne rada, ale vzdycky na ten recept zapomenu :)
Lamicka me je naucil manzel:-)
Zítra je upeču. Manžel je celkem konzerva, tak uvidíme, jak se bude tvářit na novinku. Ale sladké on rád ![]()
Biely kvet viktorka_od splavu díky, to je dobrá velikost, to by jim mohlo na chvíli vydržet.
viktorka_od splavu Oooo, to by se mohlo líbit v práci, díky. A zbavíme se kokosu, který tak moc láká ty potvory nenažraný hnusný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY