Gatita děkuju, ale jinak jsem na tom velmi podobně
už jsem to dotáhla k takové dokonalosti, že se cestou z práce stavím v obchodě, doma zjistím že mi půlka věcí chybí, objednám na rohlíku, dvakrát doplňuju do objednávky něco zapomenutýho a až začnu vařit tak koukám, že nemám cibuli
Jídlo a vaření
trochu vypečený, ale krásně voní a chladne(pomalu!)
Vilemina krásný chleba, vypečené jsou nejlepší :)
a já jsem se odvážně pustila do housek :D Ty tady míváš ty krásně vypečené rohlíčky, vid? Podle jakého receptu je děláš?

viktorka_od splavu tak v televizi to má jasný důvod, proč to dělají.
Ale kdyby aspoň z těch misek vybrali všechno, co si tam do nich připraví.. Ty zbytky mi vadí! ![]()
Tulipe hezký! Rohlíky dělám podle kuchařky pro dceru, ale tvaruju podle Cuketky.
Dadoo mně taky!!!!
Vilemina a to jsem ráda, že v tom nejsem sama. ![]()
Dadoo nejsi! Já se přiznávám, že tedy hodně sleduju pořady o vaření a dělají to skoro všichni. Tedy kromě lezernich kuchařů jako je Jamie, tem misticky nevede![]()
Gatita tak na to doplnim tip, mam odskrtavaci online seznam surovin, co bezne nakupujem a jedu podle nej, abychom meli porad zasoby ryze, testovin i brambor. A teda fakt pri klikani Rohliku koukam nejen na seznam jidel na dalsi tyden, ale i obchazim spajz i lednici. Je to voser, dost. Pak stejne musim do Billy pred barakem
A jdu si najit Rafaello rezy, lezi mi tu 2 pytle kokosu
Vilemina Jamie je kuchař podle mého gusta. Bum, bum a je jídlo, tak nějak mimochodem.
Moje máma vždy stála u sporáku celé hodiny. Babička 2x prešla po kuchyni, mihla se u sporáku a měla večeři. Jsem teda spíš po ní.
711990 online seznam bych asi nezvladla:)) Ja si to uplne odvykla kontrolovat, protoze zrovna te ryze jsme meli docela dost, tu jsem tak pul roku nekupovala, a ted toto. Mame fakt nebyvalou spotrebu, jak jsme vsichni doma na plnou penzi. Byla jsem zvykla ze single casu, ze jsem si koupila balicek sunky a jeden velky jogurt, a to mi vystacilo na tyden
. Ted je to zas opacny extrem.
O tom jsem právě přemýšlela, že tahám domu kabely plné jídla a ono se to všechno sežere. A to mám doma dvě nezerky a muž se občas naji v práci. Co dělají rodiny s klukama v pubertě si nechci představovat.
continuity to si taky nechci představovat, když si vezmu, kolik toho ten menší sní už teď:)
Gatita mě život v tomto směru zkvalitnila nástěnka se seznamem v kuchyni.
continuity Gatita Tohle se taky říkám, furt mi přijde, že nakupujeme a to máme jen dvě malé děti. Co dělaj třeba šestičlenné rodiny, ty to furt jen válej, ty narvany košíky:-D. A to já nekupuji žádné vody, napoje, na ani víno:-D. Kdybychom ještě i pili, to už si neumím představit.
Karja proč myslíš, že pijeme tvrdej? Kdo by to tahal z té samosky ![]()
continuity ja uz si jednu chvili rikala, ze ta americka lednice je zbytecna, kdyz kluci vysli z puberty, o jednoho ubylo, doma jsme se vsichni vyskytovali tak sporadicky... no vcerejsi nakup uz mi tam nesel narvat! za posledni rok se fakt oplatila...
continuity takto varí aj moja mama, ona je schopná variť polievku a hlavné jedlo (nejaké bežné, nič extra zložité) aj štyri hodiny a kuchyňa vyzerá, ako by tam vybuchla bomba. Jej varenie ma strašne stresuje, našťastie som to po nej nezdedila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY