tak mám v troubě tu kotletu s tuňákem (teda vepřovou, ne telecí), jsem zvědavá![]()

tak mám v troubě tu kotletu s tuňákem (teda vepřovou, ne telecí), jsem zvědavá![]()

Mám tvaroh a citrony, nemáte někdo tip na nějakou jednoduchou buchtu? Třeba cheescake se mi dělat nechce.
brrr a musí to být buchta? Já z tvarohu šlehám míšu, když máš trochu šlehačky, tak o to lepší a buď bílej proložit ovocem (kompot třeba) a piškoty a nebo do tvarohu zašlehat strouhanou anebo ještě líp roztavenou hořkou čokoládu. Záleží teda, kolik těch tvarohů máš.
Edit ted jsem si všimla těch citronů, tak ty tam nejsou, pravda
Vygoogli si "sypana tvarohova buchta" (promin, neumim odkaz na tabletu)
Makara Dík, sypanou tvarohovou buchtu dělávám, ale měli jsme ji nedávno.
Ounz Asi to bude nakonec nějaka verze míša řezů, že by to mohlo být ono, mě napadlo chvíli po tom, co jsem to dopsala. ![]()
Kalamary....![]()

Zarinya hezky to máš, úplné Řecko. ![]()
My měli zapekane fazole, ale neměla jsem uz síly to vyfotit.
Zarinya to vypadá moc dobře, a co to máš za dezert?
tuňáková omáčka mně teda chutná moc, ale muž se vyjádřil ve smyslu, že ti taloši mají divný chutě. tak měl aspoň hranolky (bramborový i cuketový). a maso vynikající.

continuity dekuju.:-)
Jeste jsem to nezapomnela od dob co jsme meli hospodu.![]()
viktorka_od splavu tiramisu.:-)trosku recko s italii dohromady.:-)
Zarinya Aký koláčik to máš?![]()
Zarinya ahá já vidím tu horní vrstvu červenou, tak jsem myslela že to je marmeláda:-)
viktorka_od splavu konečně jsem sehnala telecí potřebného tvaru, tak se do toho tento týden dám.
continuity z vepřového to jde v pohodě akorát jsem to teda pekla večer než jsme šli spát, možná tři-čtyři hodiny na 120
Biely kvet tiramisu.:-)
viktorka_od splavu ja to sypu kakaem hned,vic mi to chutna nez to suchy,takhle se z toho stane cokolada.
Jsem si jistá, že už tady xkrát proběhl recept na mazanec. Proč mně nefunguje vyhledávání? Zadám mazanec a nic.
No udělám stejné těsto jako na vánočku. Jen jsem chtěla nějaké srovnání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.