Jitka77 Děkuju. No já to minule asi pokazila tím, že jsem to měla málo podlité, dělala jsem to v troubě a taky málo ,,nacuhovala,,.
Jídlo a vaření
Mechový dort jen tak do práce pro radost kolegům.

Alena_In
jen tak pro radost! Ty jsi úžasná, tohle bych nedala, ani kdyby byla echt motivace!
Je nádhernej a dala bych si s radostí!!!
Alena_In nádhera![]()
Garfie Děkuji za pochvalu, skoro se červenám. Dovezla bych ti, ale zůstalo jen pár drobečků.
Já jsem měla pracovně hnusný minulý týden, na kolegy jsem byla občas protivná, tak to musím vykompenzovat. A navíc mě to uklidňuje.
Alena_In Mě zas uklidňuje to jíst!! ![]()
Mechový dort jen tak do práce pro radost kolegům.
Tvojim kolegom závidím. Je krásna a určite bola aj dobrá. ![]()
Alena_In Kolegové se mají! Prosím te, jak se vyrábí ten mech?
Alena_In Ten je krásnej!
Alena_In ten je krásný ![]()
Alena_In dort je nadherny!
Biely kvet ten je vtipny, to je ten spenatovy?
Alena_In Biely kvet nojo, zas jsem to zmotala :) Takže - je to ten špenátový?
Biely kvet To jsem nikdy neviděla!
Alena_In Nebyl by recept, prosím? ![]()
Biely kvet eM andulka01 Magráta crazydaisy Kokoska Lenka7717 Díky moc, dělala jsem ho poprvé a je jednoduchý. Ano, do těsta se dává špenát, spousta špenátu, ale na chuti to není poznat, je moc dobrý. A ten mech - nadrobí se kousek upečeného korpusu.
Mám velkou radost, byly na něj jen pochvaly a jeden kolega mi dokonce řekl, že nic lepšího ještě nejedl a vyžebral jeden kousek pro manželku.
Recept tady: https://jentaksiupect.cz/mechovy-dort/
Alena_In Děkuji za odkaz na recept! Zkusím ho upéct na zelený čtvrtek.
Alena_In je to neuvěřitelný, ale mám chuť upéct dort![]()
Alena_In Já budu mít blbej dotaz, ale čím by asi tak šlo v krému nahradit to mascarpone? Já popravdě netuším jak chutná a potřebovala bych ho v bezlaktozové verzi, což úplně nevím, jestli seženu. Ale ten dort vypadá fakt úžasně a strašně mě láká ho při nejbližší příležitosti vyzkoušet :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY