Sweet Potato Tyhle fígle mě moc baví (teda kromě toho vyplýtvaného jídla)
Jídlo a vaření
andulka01 Paráda :-)
continuity Myslím, že do té nádivky jsou lepší ořechy nasekané, pro strukturu. Mleté by možná trochu zapadly, nebo tu nádivku postavit trochu jinak, chuťově zjemnit? Já dávala střídu z bílého bramborového chleba, vajíčko, smetanu, opečenou slaninu s cibulkou, petržel, nasekané ořechy.
Minulý týden jsem hladověla v nemocnici a četla jsem zde o Red Moon jablkách. Hned jsem je objednala - jsou boží, super kyselé a to zbarvení :) Navenek moc lákavě nevypadají, ani by mě nenapadlo je koupit, tak díky za tip!
Tulipe Že jsou super! Jakožto ovocnožrout milující kyselé, tohle jablko dám maximálně jedno, jsou fakt kyseláče. Včera jsem půlku nastrouhala do červené řepy, myslím, že na dnešek se to krásně rozleží, kyselkavě-zemitě.
Magráta díky :-)
999 šmakocinka![]()
milacka Slovenština je stejně skvělá :-).
Tulipe To jsem ráda. Ať ti urychlí rekonvalescenci!
Tak kamaradka jede autem do Francie a mam si rict, co mi ma dovezt (ze supermarketu). A ja mam tak vymleto, ze me nic nenapada
. Nejake tipy prosim
Zima a tma, do jara daleko, je čas na africkou arašídovou polévku s kapustou (podle Veganotic).
Lamicka to si idem pozrieť, nepoznám, ale znie to zaujímavo.
Dnes hustá polievka z červenej šošovice a batátov s čapicou skaramelizovanej smaženej cibuľky, póru a mrkvy. 
Gatita Tak sýry a uzeniny jsou jasný, tím nic nezkazí. Do jakého regionu jede?
Sýr a víno?
Lamicka toto určite uvarím, dík za tip.
Lamicka Do salátu z červené řepy, vyzkoušeno dnes a fakt super. Nakrájet na minikostičky, marinovat v balsamiku a nechat zapéct na brie sýru. Tenké plátky do salátu Waldorf.
Pod vepřovou pečeni. Jako jablečnou omáčku s pepřem, k vepřovému, ke klobáskám. Vejmrda k tafelspitz nebo jitrničkám.
Do grogu, jak inovativní, skrznaskrz červený jabko. No a v nejhorším ho můžeš podstrčit Sněhurce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY