Popojedem s neoblíbenou zeleninou:

celerový krém (cibule, celer, nakyslé jablko, lučina) s plísňovým sýrem. Výborná kombinace.

celerový krém (cibule, celer, nakyslé jablko, lučina) s plísňovým sýrem. Výborná kombinace.
marieu Tímhle jídlem bys mě zabila :-). (alergie na celer + plísňový sýr -histamin)
Ale jinak věřím, že to je výborná kombinace.
Pokračuji v krasojízdě - mžaddra :-). To granátové jablko tam nepatří, ale chutnalo mi tam.

999 Kam chodíš pro suroviny na tyhle dobroty?
mirajo Všechno je koupené v Praze, něco má i Rohlík, koření Antonín a úplná jistota je tenhle obchod v Myslíkový https://cs.farahfood.cz/
marieu taky jsem párkrát dělala celerový krém (trochu jiná variace) a kupodivu chutnal i dětem, což mě překvapilo
999 Díky, to je asi přesně to, co potřebuju, suroviny pro blízkovýchodní kuchyni, tahini a Jeruzalém mám
Bývala u nás pekárna Nofech, tam měli všechno možné, ale už není.
Tak ještě jednou :-).

Uvařit, rozmixovat? Přidáváš tam nějaký koření?
OliveOyl vůbec ne- cibuli na másle jen do sklovita, celer na kostky, osolit, vody jen k úrovni zeleniny, doměkka a pak oloupané jablko- čím kyselejší, tím lepší. Uvařit do měkka, pak 250g lučiny a rozmixovat. Kdysi jsem jí jedla v Café Lounge, strašně mi chutnala - pak jsem zjistila, že mám recept doma v kuchařce od Michopulu.
marieu děkuju :)
OliveOyl snad bude chutnat.
marieu Ty jo, hned další víkend vyzkouším. Aspoň jednou nebudeme mít oranžovou polívku.
Minikuřátka s ořechovou nádivkou

andulka01 ta ořechová nádivka me zajímá. Umlela jsem si k pečení moc vlašských ořechů.
999 šakšuka? Asi si ale počkám na sezónní rajčata.
marieu Něco takového, ale z paprik, rajčata nemůžu.
999 teda, takových alergií, to mě mrzí...
Dám to sem. Jak se točí jídlo do reklam.
https://twitter.com/thefigen/status/1479500471589130246?s=21
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.