999
To je super, vypadá to hrozně lákavě. Já když jsem sama, dám si něco jen tak "na stojáka", tohle vaření pro sebe hrozně obdivuju a jednou bych toho chtěla dosáhnout!
Jeden takový "Ottolenghi víkend" jsem si užila na podzim, super to bylo! :-)
999
To je super, vypadá to hrozně lákavě. Já když jsem sama, dám si něco jen tak "na stojáka", tohle vaření pro sebe hrozně obdivuju a jednou bych toho chtěla dosáhnout!
Jeden takový "Ottolenghi víkend" jsem si užila na podzim, super to bylo! :-)
999 Krásný, co je v něm kromě kedluben a polníčku?
Isca sušená a čerstvá máta, trochu olivového oleje, sůl, citronová šťáva a řecký jogurt. Posypané je to sumahem (škumpou), asi to nemusí být, ale já mám tu nakyslou chuť ráda. V originále je místo polníčku potočnice (má v něm pikantnější chuť) a ten jogurt je smíchaný se zakysanou smetanou a sladkou smetanou.
999 To zní dobře, a sumah neznám ale píšu si, kyselý a hořký býlí já ráda.
Novoroční předsevzetí jsou v háji

My dnes hovezi licka na zelenine.

brrr Prosím tě, to je skoro dieta :-).
Zarinya Krásný :-).
999 Jasně, abych mohla sportovat (=hubnout), musím kloubům dodat dostatek kolagenu ![]()
Mimochodem, ty kedlubny v tom Tvém dnešním sátu jsou čerstvé nebo povařené?
Zarinya to je ten pomalý hrnec? Velmi lákavé.
brrr Čerstvé :-).
Zarinya to je jedno z mých nejmilovanějších jídel, krásný to máš![]()
brrr a tohle je jedno z jídel, co bych pozřela jen se sebezapřením (zabijačkový produkty nedávám)![]()
tina Chápu, že sulc není pro každého, ale musím říct, že tentokrát se tátovi povedl. Konečně tam nebyly i chrupavky, ale nasekal tam jen pěkné maso.
A loupáky podle marieu . Akorát jsem zapomněla koupit mák a tvar rohlíků musím ještě natrénovat.

0zero7 mně bylo jasný, že se z toho i bez surovin vylžeš se ctí- soudě podle tvý předešlý dokumentace tady ve vlákně ![]()
999 to je dobrý plán na víkend. Začínám se těšit na jarní kedlubny ze skleníku...
Zarinya velká krása, úplně to voní z fotky.
brrr motání loupáků je trochu k vzteku. Dělám je z velmi protáhlých trojúhelníků a až zahle poslední várka za něco stála. Jinak k předsevzetí- já si slíbila, že se budu mít víc ráda a budu se o sebe líp starat. Tláča je za mě dieta a kolagen a když na ní budu mít chuť, tak si jí prostě dám a nebudu se užírat... tak na zdraví!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.