@milacka jak prosim karamelizujes tu cibuli?
Jídlo a vaření
Candance Najdi si cuketka loupáky;-) já dělám teda jen z poloviny mnozstvi, osm mi přijde akorát na ten den, druhej den to není ono.
Karja dekuju
Candance nene, to nebyl cuketka, to bylo toto:
http://www.michaelarau-dobrouchut.eu/2014/03/loupaky-makovky.html?m=1
milacka Polévka vypadá skvěle! Mohla bych poprosit o recept? Moc děkuji!
Lamicka Nevěřím. Sem s nimi!
Sweet Potato mam jeste 4, kdybys je chtela :) rada je daruju.
Ify píšem SZ, polievku som varila z toho, čo bolo v špajze
.
Candance jednoducho, cibuľku posmažíš, trochu osolíš, pridáš cukor, môžeš aj kvapnúť balzamikový ocot. A ešte chvíľu smažíš.
A môžeš samozrejme restovať aj s rôznou zeleninou, tak ako ja. Kľudne pridaj aj trochu chilli, ja som dala pikant dávidkovo korenie. Mne niekedy chutí aj pridaná škorica. Rada experimentujem.
Karja dik, ze jsi tu zminila marocke kure. Nahodou jsem narazila na recept ve starem apetitu a urcite jsem to nedelala naposledy. Fakt jednoduche, nenarocne, vlastne jedine, co je krom masa potreba mit cerstve, je citron. Takze na to mam doma ingredience vzdycky. Chut prekvapive super, takova svezi!
Gatita Hele u nás doma to sambovi a mně moc nechutnalo, predellaa jsem to pak na druhý den na kuře na paprice,které bylo chuťově teda ,,zajímavé,,.
Nemáte někdo recept na dobrej banánovej chlebíček kromě ten od kuchařky pro dceru?
Karja a co to bylo zac? Taky skorice, med, vyvar, rimsky kmin, citr.kura a stava, rajce a fazolky?
Gatita Tak to bylo jiné, jen kořeni a trocha medu. A nebylo to pečené,ale orestované a pak vařené. To tvoje bylo pečené? To by asi chutnalo vic
Karja ne, rychlovka, z masa na nudlicky, rychle opect, podlit a podusit, za 15 min obed na stole. No asi jsme meli hlad, ze jsme si to tak chvalili![]()
Gatita Jo tak to bude lepší. Mně by to také chutnalo spíš z prsou.
Zkus najít J. Oliver, podle něj peču já.
Rohlíkový nákup. Hamburger ze stařeného hovězího, gouda, bílá cibule a salát ze světlezelené zeleniny (tak to okomentoval sambo když jsem mu předala sortiment). Ten salát byl skvostnej. A ajvar, ještě z trhu.
Karja Kdysi pradávno jsem dělávala tento z Apetitu. Pamatuju si ho jako dobrej, ale je to už věky, co jsem ho nedělala. :-) Každopádně na Apetitu jich je víc, tak se zkus nainspirovat.
Garfie Ten vypadá dobře! Já dělala dle kuchařky pro dceru, taky dobrej, ale přišlo mi s tím hodně patlani. Prostě chci umazat jen jednu misku;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY