Sweet Potato Díky za tip - právě plním košík! A lilek ti jde k laku na nehty
!
Jídlo a vaření
tina Moje deti obe, nez k nim zasedneme, jsou pryc.
Sweet Potato To je z Rohliku! Ja myslela ze zahrady, trochu zima na lilek![]()
Tak hlásím, že roastbeef dopadl skvěle, všichni byli nadšení a snědlo se skoro 3kg masa
A dort se taky povedl na první pokus ![]()

MPLee No páni! ![]()
MPLee To je parádní. Hned bych přišla.
U nás se jednou týdně stravuje tchán, tak jako něco uvařím s ohledem na to, aby to jedl, takže třeba ne cizrnu, ale jinak to moc neřeším. A teď jsem byla dopoledne pryč, tak jsem měla vývar z druhého dne, ale takovej fakt jako základní, na pohled fádní, nebylo tam nic zeleného ani. No a pak řízek s brmaborem a když jsem to jedla tak si říkám ,,tvl sladký brambory a řízek z rána přihrátej mikrovlnce, to chces,, a pak takovou easy buchtu bez chuti. A on říkal odpoledne sambovi, že se u me vždycky tak skvěle nají a nemá hlad ani do samyho večera:-D. My jsme ani nevěděli zda ho litovat nebo bejt rádi. Ale asi to beru, že kdyybych přišla z venku hladová a někdo mi to nandal asi mi to taky jinak chutná, než když se tady s tím morduju. Ale prostě mi to přišlo v souvislosti s tím pro mě nevyvedenym obědem hrozně vtipný.
MPLee to je parádní. ![]()
Maso na roastbeef jsem si dnes koupila.
MPLee ja ocenuju tu triatlonovou specialku na zdi, pokud dobre vidim![]()
711990 je to "obyčejná" silnička. Nemáme úložné prostory a s malou už opřené kolo v chodbě být nemohlo. Tak je na zdi ![]()
MPLee
no uplne obycejne nevypada, je krasny:) my je holt skladujem na balkone, no...
MPLee moc hezké pohoštění. Kdy máme přijít? ![]()
Pinot Noir klidně dneska, máme ještě plnou lednici. Nějak jsem neodhadla množství
711990 no na balkon by ho muž nedal
Ale zase je fakt po každém tréninku poctivě umyje a tohle je teda k designově pekný a hodí se na to místo. A aspoň bylo kam pověsit balonky ![]()
Lilly_Ku no my mame ted se sambem novy kola, to bych na chodbu panelaku nedavala:D ale libi se mi ten system u MPLee , ale ja bych teda kolo po kazdym treninku nemyla
sem sotva schopna omest nejvetsi bahno, abych ho dala na ten balkon:D my teda mame zasklenej, takze tam neni uplne mraz, ale idealni to neni.
711990 my mame fajn dum, vsichni se tu zname, navic je to dum ve vnitrobloku az za dvorem, takze sem nikdo necoura. Kdyz jdu na dyl pryc, tak davam kolo dovnitr, ale jinak je to zatim v pohode.
Idealni by bylo mit ho na chodbe k necemu primceny, ale vrtat v najemnim dome na chodbe do zdi a dat si tam hak by asi bylo i na nase laxni majitele trochu moc ![]()
Lilly_Ku to mate super!!! Vidis, ale to s tim stojanem pred bytem neni blbej napad:D
711990 ze? ![]()
Sweet Potato Ten lilek z rohlíku už jsme taky měli. Prý má být chuťově lepší. Já mám lilek v kategorii mdlý, byla jsem zvědavá. A rozdíl jsem teda nepoznala. Jak chutnal tobě?
MPLee To je krásně přichystaná oslava!
MPLee Super party :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY