Garfie Jo, já to právě nehledala. Já si to najdu;-). Ale je fajn, že si někdo vzpomněl;-)
Jídlo a vaření
Karja tak ho sem pak hod
Candance No já to budu vařit zas tak za čtvrt roku:-D já na to měla hroznou chuť, ale reálně mě to příliš nezaujalo. To se mi stává hrozně často:-D že si něco musím honem honem uvařit, mám určitý očekávání a jako vubec to nenaplní:-D
Karja to znam a zrovna u toho trhaneho masa se mi to stalo taky.:-)
Zarinya Viď ono totiž hodně asi dělají různé omáčky nebo když se na to pak nasmazi ta cibulka tak to potom v burgeru udělá dost;-)
Hlasim, ze domaci "šodó" se vydarilo a nebylo to ani nijak zvlast pracne. Jen je to tedy opravdu takova vinna pena, takze pro deti to moc neni, a je to samo uplne jine, nez krem, na ktery jsme od skolky zvykli. Ale bylo to moc dobre, takova spravna frajerinka:) Takze dekuji vsem, s kym jsem tu konzultovala recept.
andulka01 no jo, vareni s rymou je na nic. Nas to drti uz asi 10.den, nos, krk, dutiny...iq mame na nule, misto mozku mame ty ruzne sekrety.... clovek nevi, co ji, vlastne ani to vyse zminene šodo jsem si moc neuzila, ale oslavenec nemel jeste tu rymu rozjetou, tak aspon ten si to mohl trochu uzit.
Gatita Tak super, že se zadařilo ![]()
No, s rýmou a kašlem je to nanic. Ani v krámě nejsem schopná vymyslet co vařit. Já dokonce nemám chuť ani na víno ![]()
andulka01 vino nedoporucuju. Po tydnu uz jsem mela dojem, ze krk je dobry, a tukla si s muzem (neco jsme slavili). A peklo v krku bylo zpatky. Telo neni blbe, kdyz clovek nema slinu, nemel by se nutit.
andulka01 A zkoušela si ten sinupret, nám to hodně pomohlo, ale asi je to na takovou tu zařazenou rýmu hlavně účinné.
Karja my už vůči sinupretu asi začínáme být imunní, nebo co
Starší už pět dní smrká hnusné žluté nudle, mladší se pořádně nevzpamatoval z té předchozí rýmy a mě je od včera pěkně mizerně a zase mi to rovnou vlezlo někam do dutin.
kromě sinupretu doporučuju kapky do nosu, co mi radila Renusatko opravdu ty dutiny uvolní mnohem lépe než sprej. andulka01
Evaeva Asi to tak může být, my to nikdy neměli, takže na nás to mělo absolutně zázračný účinnek. Pijete dospělí tu Vincentku,?
Karja já trochu jo, ale zrovna tohle kolo jsem jí dětem nedávala
jako podle mě dělám úplně všechno. Tady pomůže akorát jaro. Doufám!
Aspoň v tý kuchyni se člověk uklidní. Základ na hovězí na víně, ségře k narozkám. Miluju krájení zeleniny ![]()

Dnes moje oblibene....zapecena feta s olivama.![]()

Tak to ano! ![]()
Zarinya to vypadá moc dobře. Jak to děláš?
Zarinya v Recku jsem to jedla zapeceny v papilote a bylo to strasne dobry. Budu to muset nekdy zkusit, ale nevim, jestli to bez patricnyho koreni bude ono, mam tu jen neco na souvlaki asi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY