Tak to zkusím, ty sem dáváš samé dobré tipy
, třeba červivá rýže se u nás ujala.
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu chapem to spravne, ze tie kultury v sacku potrebujes len na prvý krat a potom pouzivas uz len ten hotovy kefir na dalsie varky?
ano, odliju tak deci nebo dve do ciste sklenice, zaliju mlikem zavru necham 24h na lednici, pak dam do lednice a piju:-) a tak furt dookola![]()
Mha děkuju ![]()
jj, ta rýže byla u nás hodně oblíbená. Akorát jsme ji říkali červíková. Myslím, že to zní maličko líp. ![]()
V zivote jsem nesnedla tolik mlecnych vyrobku jako ted, kdyz se marne pokousim najit neco, co by snedli, a se slzou v oku vzpominam na obdobi, kde jedli bilou hollandii. Toho domaciho lipanka vcetne jahodovyho rozvaru jsem taky delala a musela to cely sezrat sama.
naše dite teď dost ujíždí na mozzarelle...reckej jogurt jim snad radši neukazuj, no, taky to leze dost do penez
Červík jako červ ![]()
Potrefenáhusa Mozzarela je bleeee. Reckej jogurt mi kdysi jedli, ted taky bez sance. Ja za jidlo pro ne nechavam fakt dost penez a vysledek nula.
Vcera jsem je postavila na vahu a doufam, ze je zvazila blbe, oni snad jeste zhubli!
Vari domácím nanukem do ruky by taky pohrdli?
Spálila jsem úplně obrovskej chodskej koláč! Tvarohovomakobosvetstkovej;-(. Černej.
Karja
To je škoda!
Karja není to sice tlapkací vlákno, ale i tak tkapkám
Potrefenáhusa Mam asi jediny dite na svete, ktery pri pohledu na nanuk chytne hysterak a jeci Neciiiii toooo!
Vari syn také jako malý nejedl/nechtěl zmrzlinu ani sladké, ale zato třeba anglickou slaninu nebo uzené by jedl ve velkém ![]()
Potrefenáhusa Mam asi jediny dite na svete, ktery pri pohledu na nanuk chytne hysterak a jeci Neciiiii toooo!
![]()
Ostatně jako při pohledu na jakékoliv jiné jídlo. ![]()
Pinot Noir Jojo, dneska maji dva roky, tak se jim delam s jejich oblibenym jidlem, abych se dockala dvojityho bleeeee. Takze ke slavnostnimu obedu meli syrovy biosary.
a dekuju za tipy na krupky, ty cizrnovy a cockovy prosly, stejne jako syrovy a kecupovy biosauri.
Fakirka Biely kvet Škoda převelika, hlavně to bylo fakt veliké, přes ten celý plech a ještě mi sambo říká ,,to je tak hezky,,;-(((. No bylo, ale mně se tohle stává hrozně často:-D Určitě je to troubou.
Vari všechno nejlepší dětem, pevné nervy tobě
chápu a rozumím, naštěstí jsem nezravku měla jen v jednom provedení, ta dvojčata jsou zahul hroznej!
Karja jasně, že je to troubou![]()
Malenge Dekuju, ja v minulym zivote asi dost zlobila, pac jsem vyfasovala deti, co neji, nespi, nezastavi se. Ale verim, ze se to jednou zlepsi a tech chvil, kdy mam v ocich slzy dojeti nad tim, jak mam uzasny deti, bude cim dal vic.
Dadoo jaka je to ryze prosim?
Vari nejí, nespí, energie jak jaderná elektrárna, ano, znám. U nás se to zlepšilo výrazně ve všech směrech, jen bohuzel až tak okolo pátých narozenin, spaní teda dřív. Tak snad mas před sebou světle zítřky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my