Karja Uz vím! Ugriluju na plechu v troubě, vysypu do mísy s testickem a vrátím na stejný plech k zapečení
Jídlo a vaření
Makara Jj, já mám v troubě špatný gril, ale zní to moc pěkne.
Já dnes udělala výborný ,,mexický guláš,,. Začala jsem naložením hovězích nudlicek na čínu a vzniknul z toho gulas, vůbec v tom ta sojovka a zázvor nepřekážely.
marieu Vypada to uzasne, to udelam, pokud se dostanu pres kriticke misto a tu grilovanou cuketu nesnim jen tak
.
Ty jo, tak jsem dnes delala vegetariánský tatarák z červené čočky a zeleniny dle cuketky a je to tak hrozně dobrý!!! Udělejte si to taky:-D. Vyskočil na mě nějaký video recept na FB. Určitě to vygooglite;-)
Karja haha, zrovna jsem na to video koukala a říkala si, všechno mám, to vyzkouším. ![]()
RoSa Pinot Noir No hrozně dobrý, já tam teda dala místo rajského protlaku rajčata a trochu ostrého kečupu a kmín jsem dala římský.
Karja tyjo, že bych si dala poprvý v životě tatarák:))
tina No stopro! Je to navíc hrozně univerzální. Já si to dala ke svačině s rohlíkem, sambo to měl na večeři s rýží a já to teď večeřím s dyňovými hranolkami. Ale chce to nebát se koření. Já to teď budu dělat furt, dokud je zelenina na zahrádce;-)
tina hele, ten neplatí ![]()
Karja Super!
Když jsme u těch rajčat, máte někdo osvědčený recept na gazpacho a salmorejo? Příští týden zas bude vedro, říkali ![]()
Karja tak ten veggie tatarák je fakt výbornej! Hrozně moc dobré.

Pinot Noir No já to včera jedla třikrát a dneska už už mě to svádělo to zase vařit, ale nechám to na zítra:-D:-D
docitam postupne a narazila jsem jak Andulka zminuje Angelu, ta je skvela, jeste mam rada Athenu Calderone, krasne vari, je to moc dobry a takovy s lehkosti a intuici, jeji videa na insta super, a k tomu ma krasnou kuchyn a je nadherna, bozi proste. Uz jsem ji sem asi kdysi davala.
Nemáte tip, kde koupit v Praze ocet Hesperiden? Díky
A dneska jsem dělala cuketovou polévku a je to taky dobry. Já jsem to zkoušela někdy předloni podle apetitu a vysledek byl takovej, no takovej cuketovej mdlej a už jsem to neopakovala. A dneska jsem vytáhla nějaký obyč recept z topreceptu a je to super. Škoda že jsem to objevila na konci sezóny, poté co jsme už asi dvacetkrát uvařily celerovy krém:-D. Takže je to jen cibule, 2 mrkve, cuketa, brambora, česnek, vývar (já mám takovou dobrou sušenou smes ze zdravé výživy) a smetana.
Karja ja do techhle polivek jeste strouhnu muskatovy orisek, ale nevim, jak s detma, jestli by to nevadilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my