Ounz Ten nemáme tady, tak nejsem tak zorientovana. A měli i ta minibaleni?
Jídlo a vaření
Karja no já viděla jenom ty minibalení, všimla jsem si náhodou a zkusila ty ovocný, ty jsem nikdy neměla a to malý je na zkoušku dobrý ![]()
Ounz Jak na zkoušku? To právě je dobrý, že toho nesmíš moc:-D. Ten velkej kyblík je takovej nebezpecnej.
Karja no já žádnou ovocnou nikdy neměla, mám ráda hlavně vanilkovou
Karja já jsem dělala na šalvěji se smetanou, asi tohle Podle Karolíny Four
Mně to chutnalo, ale nikdo jinej to doma nechtěl, tak nevím, jestli to můžu úplně doporučit
Nebylo to hodně sladké? Mně to dýňové pyré a podobné hmoty sladké přijdou, potřebuju to něčím vyrovnat.
dýně je dobrá v kombinaci se zázvorem (kořen, teda vlastně oddenek) a chilli papričkama
Sweet Potato já musím do dýňové polévky vždycky vyklopit plechovku rajčat, abych dodala trochu kyseliny. Na mě je čistá dýně sladká moc.
Jak to bylo s tou sterilizaci presnidavky? Druhá sterilizace byla po 24 nebo 48h? Na internetu nic o dvojitý sterilizaci nenacházím.....
crazydaisy ted jsem tady vygooglila tvuj krasny mrkvovy dort dle mistniho receptu. Asi to zkusim na synovu oslavu...muzu se zeptat, cim jsi to mela potrene? Tim samym kremem, co byl vevnitr? Aneb kazdorocni dilema, zda dort vyrobit nebo koupit...u peceni dost trpim a vysledky byvaji tristni.
Gatita Ježiš já už nevím. Ale vzhledem k tomu, že jsem mizerná cukrářka, tak jsem se určitě držela receptu. Blbý je, že někdy kombinuju víc receptů a pak už ani sama nevím
.
crazydaisy dekuji! Byl opravdu krasny, procesavala jsem tohle vlakno ve snaze najit inspiraci a ten mrkvovy dort mi prisel takovy zvladnutelny. A detem kupodivu tyhle dortiky s nastrouhanou vlakninou chutnaji.
Gatita díky
, byl i dobrej.
20 minút a hotovo, tofu, brokolica, slivky, sójová omáčka, trstinový cukor, korenie, čierna rasca, mrkva, soľ, cestoviny. Detail na tanieri.
milacka No krásný.
Vaříte někdo nějaká slaná jídla se světskami? Máme jich plno, švestky, hrusky, docela bych něco zkusila.
Karja No v mojom jedle sú![]()
milacka Jj proto jsem si na to teda vzpomněla:-D. No dala bych si to, ale deti asi ne;-)
To zní a vypadá skvěle, zkusím nějakou variaci na dané téma. :)
Karja Občas dělám něco, co se jmenuje "švestkový kečup". Recept mám doma, pokud si dobře vzpomínám mimo svestek se tam daval třeba česnek. Jedlo se to k sýrům, ale i ke grilovanému masu. Výroba byla snadná.
Jinak svestky mrazím a suším.
euridike tu som sa inšpirovala:
https://jemezdravo.eu/recepty/podla-kategorie/obedy-vecere/zmes-s-tofu-a-brokolicou-875/
milacka To je krásné jídlo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my