Zarinya prosim, dala bys recept na jablkovou babovku?
O vikendu jsem pekla nejaky pry jablkovy pernik, potrebovala jsem spotrebovat aspon par jablek, ale nebylo to nic moc.
Zarinya prosim, dala bys recept na jablkovou babovku?
O vikendu jsem pekla nejaky pry jablkovy pernik, potrebovala jsem spotrebovat aspon par jablek, ale nebylo to nic moc.
Kokoska ono staci kdyz si na seznamu napises jablkova babovka s orechy,ja ji totiz delala dvakrat a pokazde jiny recept,protoze jsem ten prvni uz nenasla,ale obe moc dobre.Ten druhy byl hrnkovy to se mi dela lip nez vazit.Ony jsou ty recepty +/- podobne,jen jsem do svetleho testy pridala skorici tu nekde nepisou a klasicky i do ctvrtiny kakao.
Takze takovej babica recept.![]()
Ale je vlacna diky jablkum i druhy den a je to prvni babovka co mi ji i muz a i kolegum chutnala.
Zarinya tak jo, najdu si to, dík!
Do tohoto vlakna neprispivam, protoze vareni a ja si moc nerozumime. Presto bych se chtela zeptat na nejake tipy na kucharky. Jde mi hlavne o jednoduche a rychle recepty bez nejakych exotickych surovin. Kdyz varim, tak skoro jen z Vanka. Tam se chytam a snad vzdycky byl vysledek dobry. I podle nej moc rada pecu, treba tvaroznik nebo jogurtovou babovku. A at nejsem uplne mimo, dneska planuju cuketovou babovku. Ta doma chutna uplne vsem a jeste se clovek konecne zbavi pretostle cukety
.
Jos Myslím, že Kuchařka pro dceru je vynikající. A pak videorecepty od Cuketky. A dlouhodobě mi (na sladké pečení) vyhovuje Apetit.
andulka01 dekuji, podivam se!
Jos Kucharka pro dceru je super, ja ted varim dost podle knizky Mama v kuchyni, ma i blog. A uroven myho vareni se dost zlepsila nakupem multifunkcniho hrnce, z nej vzdycky vyleze neco dobryho, i kdyz jsem to varila ja :-D.
tak mám v troubě tu emerickou buchtu... běda vám, jestli se mi nepovede! ![]()
RoSa to se nedá zkazit!
Jos já mám ráda 15 minut v kuchyni od Jamieho olivera. Nebo 30 minut... Ale je pravda, že některé recepty už trochu exotičtější suroviny vyžadují. Mám výhodu, že Rohlík má docela dobrý sortiment a že naši klasiku já ani muž nejíme, takže pro nás ideál. A pak na instagramu občas využiju něco od Smooth&cooking nebo mamachef.
Nemate prosim tip na dobrou fazolovou polevku? Ja znam jenom takovou tu s klobasou, z hospody, rada bych neco uplne jineho. Dostala jsem misu krasnych fazoli, je to takovy mix odrud, co se urodilo, predpokladam, ze se budou varit ruzne rychle, tak v polevce by snad cast rozvarenejsi nemusela vadit.
Myrtila já zas vůbec neznám tu klobásovou, u nás se vařila vždycky zeleninová, jen do toho byly přidané ty fazole, nějak takhle https://www.nutriadapt.cz/zdrave-recepty/zeleninova-polevka-s-fazolemi
Myrtila Tchýně dělá jako zeleninový vývar a zavari do toho ty fazolky, ty bych asi vařila v hrnečku zvlášť, přidává do toho ještě česnek a asi majoránku trosku. Je to dobré, hodí se do toho třeba ještě celerová nať nebo prostě něco takového ne moc sladkého.
viktorka_od splavu Myrtila No vlastně je to tohke ale bez brambor. Nebo si najdi recept na hrstkovou polévku, jak je na te prodávané směsi hrstka, to dělavam já, je to totožné a moc dobre.
viktorka_od splavu Karja Takovou vubec neznam, a pritom tak jednoduchy recept, v te by ty fazole mohly i pekne vypadat, jsou paradne vybarvene, bile, ruzove, fialove, kropenate ![]()
Myrtila My ji máme moc rádi, musí se to na závěr tak akorát dochutit.
Luna Diky, ta taky vypada moc dobre!
Myrtila jj česnekem a majoránkou se to dochutí jak píše Karja a babička právě mívala ty různobarevné fazole, to bylo dokonalý
ty brambory tam být můžou a nemusí. pro mě to třeba není komplet bez trochy zásmažky, ale to určitě není nutnost no a maminka zas přísahá na závěrečné okyselení lžicí octa, který v jídle nemusím tak jsem dávala trošku rajského protlaku a co ho znám tak ume ocet, ten je dokonalej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.