andulka01 to je krásne a jistě i moc chutné.
Jídlo a vaření
andulka01 jů, to vypadá krásně ![]()
viktorka_od splavu Hele ty vykosteny stehna u nás nejsou vůbec oblíbený, jako jo, já to sním, ale nemusím to.
andulka01 No ty jo, tyhlety skleničku bych ráda někde potkala teda:-D
andulka01 to je krasa a zní to úžasně! I jako čokoládový dezert by to obstálo ![]()
continuity Pinot Noir Děkuji. Akorát počítám, že bude dost účastníků, co nejedí houby, tak jsem navařila asi moc... Budeme ochutnavat firemní dárkové víno, minule mi biodynamická neprošla, tak letos jsem vybrala Pauluse, klasika a má velmi elegantní láhve. Tak doufám, že bude dobrý.
andulka01 a copak bylo za biodynamiku?
Pinot Noir Marada
a je mi to strašně líto, protože kupujeme 70 bedniček a já mu chtěla pomoct po tornadu
andulka01 to je škoda, co jsem pila, bylo moc dobré.
(Ale ofiko biovinař není, natož biodynamik.)
Pinot Noir aha ok, děkuji, opravím to. Pamatuji, žes mi ho doporučila, tak mi to nějak zůstalo v hlavě. No každopádně vedení nechutnalo, je to s nima těžký. Ještě jsem minule objednala pivo od Ravenu, krásný speciály a taky se to moc neujalo. Jsou to, pardon my french, přizdi...
Prosím vás, do makového koláče se švestkama je nutné ten mák svařit s mlíkem nebo ho můžu použít v té podobě, co ho mletý koupím (jestli to nebude moc suchý)?
Mermaid my nic nesvařujeme.
andulka01 no takto jsem objednala nějakých 12 lahví pivních speciálů pro osm lidí a půlku jsem vezla zpět.
andulka01 To je krásné. A určitě strašně dobré! Ať se akce vydaří.
Sweet Potato Děkuji a doufám, že obojí bude dobré
hlavně to víno, jsem ve skluzu
Co s půlkou pytlíku kysanýho zelí? Něco, co nevyžaduje knedlíky prosím ![]()
První půlka skončila v čočkový polívce podle Vaňka. Je dobrá.
coralline zelňačka, strapacky, upéct se zabijačkou.
continuity Ty střapačky bych si i dala, ale živě vidím, jak to i s hrncem házím z okna
Nikdy jsem to nezkoušela. Zelňačku si píšu.
Kan Já mám jenom nějaký obyč ze supermarketu a dost mi smrdí teda. V polívce už dobrý, ale po otevření pytlíku to se mnou zamávalo. Takže syrový bych asi nedala.
coralline Kuřecí stehna, brambory, zelí, sůl, kmín do jednoho pekáčku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my