Karja Jedla jsem minipavlovu, kde byla místo ovoce povidla. A bylo to moc dobrý. Teď to občas dělám i doma do skleniček s nadrcenými pusinkami.
Jídlo a vaření
Karja Až na talíř.
Karja přesně, tu na vaření vůbec nepoužívám, akorát všechno naředí, to tam můžu rovnou nalít mlíko.
Pinot Noir No ja mam teply obed a druhe teple jidlo uz bych nezvladla. Taky nejaka nemoc![]()
Pinot NoirMáš to super, navařené, nafocené
. A to žervé používám taky hodně. Napřed se doma trochu prskalo, teď to nikdo nekomentuje.
Zajímala by mě ta cizrnová?
Renusatko děkuju. Já si ty polívky vymýšlím, přesně už tedy nevím, ale cizrnová se hodně blížila téhle:
https://www.apetitonline.cz/recept/indicka-cizrnova-polevka
Fazolky jsem tam tedy nedala a spolu s mrkví jsem použila i celer a petržel. A mixovala dohladka. Vývar mám vždycky masový - to asi moc indické není, obzvlášť hovězí. ![]()
Pinot Noir Ty tvoje polívky! Až přestaneš pít víno, mohla bys psát blog o polívkách! ![]()
Karja Do řepové jedině zakysanou! A až na talíři. A co se Pavlovy týká, moje máma do ní nedává žádné ovoce, jen korupus a šlehačku a přidává sekané mandle.
Karja Já bych řekla, že to ovoce je tam pro vyrovnání chutí, jako protipól sladkosti těch pusinek. Neumím si k tomu představit ještě kandované, tj oslazené ovoce.
Obed hlivové rizoto s cuketou a šalátom.
Garfie to zni moc dobre! Slehacka, mandle a bez ovoce ![]()
milacka No to vypadá krásně.
My děláme rizoto kvůli dětem každej tejden:-D. Na dva dny:-D. Už ho mám takhle bez vynechání asi 8tejden......Furt to jedno stejný, příští týden nevím jestli to dám!
Pinot Noir ty polévky musím obdivovat, krásné jsou.
Karja k Pavlově jsem jedla borůvky, to bylo výborný, a pak s granátovým jablkem, a to bylo vynikající.
Karja deťom rovnaké jedlo, ktoré majú radi, nevadí, ale chápem ťa, že ty to vidíš inak. Môj vnuk točí tri jedlá, gény má asi po mne, do 13-tich rokoch som bola taká istá, potom som sa rozjedla. Moji rodičia to mali pri mne ťažké. Teda čo sa týka jedla.
Renusatko Ak si pamätáš Vierku - Micušku, jej dospelý syn tiež jedáva len pár jedál a tuším ani žiadne ovocie.
Já včera přišla z mejdanu a doma mne čekalo překvapení.

Sweet Potato to vypadá parádně!
Sweet Potato kto ti pripravil? Dala by som si aj ja. S radosťou, mňam.
Prosím si recept na veľmi chutný houskovy knedlik.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje