MPLee teda ten je! Nechala vás ho vůbec jist?
Všechno nejlepší!
MPLee teda ten je! Nechala vás ho vůbec jist?
Všechno nejlepší!
MPLee Ten je bozi! A ja se jdu se svou listopadovou kockou zahrabat ![]()
MPLee No teda! ![]()
MPLee Ty jo, hustý! Ten je jak z nějaké dortové reality show!
Dnes losos.
Tabea nechala, dokonce vyšel na obě oslavy - v pátek jsme snědli jen patro a já to pak dozdobilq zase zbytkem krému
Ale teda oslavenkyně snědla každý den tak 2 dospělé porce bagrovala to lžící přímo ![]()
MPLee Teda ten je! A koukám, že petšopáčci pořád (zase?) jedou?
milacka
, ty máš výstavní talíře vždycky
rozarka zdobenie ma baví, aspoň jedlo trochu vychladne a nejem ho horúce. Kedysi som si vždy popálila jazyk.
milacka Bože, to je krásny tanier a určite aj chutný. Máš talent! ![]()
Pinot Noir Dík, za tip na šátečky. Doslova je vdechli. Tady je zbytek.

Biely kvet ďakujem, pochutila som si veľmi. A recept na lososa je famózny, akurát som si ho upravila podľa seba.
brrr není zač! U nás jsem je teda snědla především já, ale určitě (si) je zase upeču. ![]()
milacka To je nádhera, zajímá mě ten salát s brokolicí, když budeš mít čas napíšeš, co tam máš?
Pinot Noir Nakonec jsem ukořistila ten úplně poslední.
Sweet Potato nevím jestli letí, dcera hrozně chtěla dort s kočickou a nemohla jsem najít jinou figurku dle jejího momentálního vkusu. Schleich nebo duplo kočička neudělá takový wow efekt, když je zná. Koupila jsem je teda na bazaru, ale možná se vrací jako Pokemoni ![]()
Ale musím teda říct, že to byl první můj fakt dobrý dortový korpus a jen se po něm zaprášilo i když rodina na sladké moc neni

brrr Ja som ich robila dnes tiež. ![]()

Karja mala som doma pór, brokolicu, cesnak, mrkvu, petržlen. Najskôr som osmažila na oliváči pór s cesnakom, potom som pridala ostatnú zeleninu, chvíľu opekala a nakoniec pridala Tamari sójovú omáčku na dochutenie.
Lososa som osolila, okorenila a potrela medom. Krusta je z lieskových orieškov, kukuričných lupienkov, koriandra a spojené s olivovým olejom. Určite vyskúšaj. Vieš, kto ma inšpiroval? Soukup. On mal krustu z pistáciových orieškov a strúhanky.
Biely kvet A chutnaly?
Biely kvet ja nepečiem preventívne, manžel má nadváhu, tak nechcem škádliť, tvoje vyzerajú krásne a vlastne všetky sladké jedlá v tomto vlákne by som minimálne vyskúšala. Ale ak mi dáte na výber sladké verzus slané, jednoznačne u mňa vyhráva slané. Jedlá solím minimálne, ale raz za čas si dovolím schrúmať celé balenie zemiakových lupienkov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.