Marielle 3 deti 6-11 let a jednu nebo 2 sni manzel ![]()
Jídlo a vaření
Mrakoplas cukr taky nedavam, jak pises, staci to, co si na to napatlaji.
Mrakoplas do palačinek se snad cukr nedává? To jsem nikdy neslyšela.
Do palačinek cukr taky nedávám, ale do kynutých lívanečků trošku ano.
Do palačinek nikdy cukr. Muž je jí se sladkou náplní, ale já zásadně s masovou. ![]()
Jako tip k palačinkám přidávám palačinky s klasicky upraveným špenátem, to je u nás oblíbená večeře. Špenát lžící na palačinku, zamotat, jíst (tj. ne vedle jako příloha). Děti si to oblíbily, tak to občas dělám i dnes, když se staví.
Evaeva no v niektorych rodinach zjavne davaju ![]()
Evaeva v některých receptech to je, ale pak to chce víc tuku na pánev, aby se to nepřilepovalo. Já se snažím dávat jen minimum oleje, jen vytřít pánev.
Kokoska ano, to jsem si taky myslela, že to bude náchylnější
Lenka22 To mám taky moc ráda.
Marielle Jakože bych vstávala v šest aby panstvo mělo k snídani palačinky
no to asi neklapne. Ve dvou to nemá cenu, to radši udělám pořádnou vaječnou omeletu. A když je nás víc, už je to na dlouho, takže max něco jako brunch. No zatím se tomu celkem úspěšně vyhýbám.
Do statistiky: palačinkové těsto trošku solím, necukruju.
A hádejte co jsem si koupila k snídani? Ano, smaženku ![]()
Já jsem jednou dostala od tchýně něco takového, říkala jsem si další krám a ono je to fajn.
Ty palačinky jsou hodně tenoučké, ale ta rychlost, se kterou udělám za pár minut hromadu palačinek, je super.
999 ta tchýně by mohla dělat normálně v TV shopingu, ona má takový přehled o věcech do domácnosti, co člověk neviděl ani o nich neslyšel:-D
jak dlouho myslíte, že může být naložené maso na butterchicken? Den a půl je asi moc co? Nebo když to bude v lednici, tak přece je to jak uložené čerstvě koupené maso....
Karja Navíc dělá radost spoustě lidem z mého okolí :-). Ona nakupuje a já rozdávám :-).
Nemáte nápad co s velkou cuketou kromě placek, bez trouby, mixéru? Jsme na dovolený, je tu normální elektrická plotna, pánev, hrnce, ale není trouba ani žádný el. přístroje. Asi budou placky, nic lepšího jsem nevymyslela. Ale kdyby to mohlo bejt nesmažený, byla bych radši. Ne polívka, ne nic se smetanou.
(v kuličkách s hovězím a v boloňský omáčce už byly menší, teď něco z tý velký. Období nechceš cuketu dojelo i na dovolenou ![]()
žluťásek velkou cuketu s díky odmítám, nebo hážu na kompost. Vždyť to není dobrý.
Pinot Noir My ted jednu slepicím, ony rostou hrozně skokově! (no když se zapomene:-D)
Pinot Noir v těch plackach se to asi ztratí, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my