Evaeva ale ta je teda ňuňuňu! Povedla se ti krásně. Vyzkouším tenhle dort za měsíc, ale s kočičkou nepochodím, musím tam zapíchnout Siren Heada, nebo aspoň Spidermana. ![]()
Jídlo a vaření
Evaeva
Povedená!
Pinot Noir tohle bylo pro mladšího:) Je fakt výborný a já ti věřím, že na něj toho Spidermana nakreslíš![]()
A oběma díky
Evaeva ta je krasna!
Evaeva kočička se parádně povedla. ![]()
Evaeva Je moc hezká!
Pinot Noir a pak že nás nesledujou! nic jsem nehledala, a tohle na mě teď vyskočilo na FB:
Evaeva juu, ta se ti moc povedla ![]()
Prosím jak se vypořádat s půlkou kůzlete?
Upéct, uvařit, usmažit ?? Děkuji za všechny rady a recepty
clothilde https://kitchenette.cz/clanek/3-grilovana-kuzleci-kyta
Dá se upéct i klasicky s kmínem. Babička tak dělávala kůzle, akorát říkala, že cibule a česnek je základ kvůli prku
Nemáte někdo osvědčený recept na chilli con carne?
brrr Já jsem v jakési kuchařce měla tenhle recept od Marka Fichtnera a přijde mi dobrej, dělám chilli con carne vlastně už jen takto. Akorát v tom článku chybí informace, že kmín má být římskej, taky dobu vaření si pro lepší výsledek klidně protáhnu (to je podobný jak s boloňskou), no a na konci vaření do toho dám rozpustit obligátní čtvereček hořké čokolády.
Karoleena Dík, nemám worchestr, ale nějak to spáchám.
Karoleena continuity Nakonec jsem se inspirovala více recepty, byl to takový průřez. Stejně jedno dítě vybíralo fazole a druhé začalo pitvat mleté maso, protože mělo pocit, že je v tom "tlusté". Klasika
Nemáte náhodou nějaký osvědčený recept na nálev s anýzem k zavaření červené řepy?
Loni jsem jpekla dokonalý dortový korpus. A neuložila si recept. Nemáte tip na nějaký osvědčený nadýchaný světlý korpus? Z toho loňského si jen pamatuju, že se hrozně dlouho šlehalo a pak se do něj prosela mouka ![]()
MPLee není to ten základní piškot z kousek dortu? U nás boduje pokaždé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my