brrr Co tu zapečenou mrkvovou pomazánku podle Kuchařky pro dceru? Na kolečkách bagety je dobrá.
Jídlo a vaření
brrr Hodně jednoduchá a přitom výrazná je z pečených paprik a balkánu - papriky se upečou pokapané olivovým olejem, až se trochu spálí, po vyndání z trouby se zakryjí, aby se zapařily, pak se z nich sloupne slupka a umixují se s balkánským sýrem. Je možné přidat ještě trochu oleje, podle chuti. Pokud je to moc slané, dá se to zjemnit tvarohem.
brrr a co nějaké jednohubky na párátkách - cherry rajče, oliva, kulička mozzarelly, nebo kostka sýra, kulička vína, ořech, nebo kousek klobásy/rolička pršutu, sušené rajče, sýr atd.
brrr Mně se ten bůček náhodou zdá jako super nápad!! Jinak já tady vždycky slavím největší úspěch s klasickými sýrovými tyčinkami, ale vykrajuju nějaké tvary, nedělám tyčinky. Mám úplně easy recept, na 100g másla, mouky, sýru jeden žloutek, přidávám koření a nahoru vločkovou sůl. Dá se různě vyhrát s druhy sýrů, případně kořením...
brrr u nas ve skolce maj uspech vzdycky ty sneci
kazdopadne ja rada delam hraskovej dip - rozmixujes baleni hrasku s balenim ricotty, osolis a okyselis citronem. Nandas na pecivo nebo se to necim nabira.
Pak je jeste ta cuketova pomazanka a myslim ze Pinot Noir tu propagovala Cuketkuv tataracek? A ze sladkyho slavim uspechy s cokoladovym bananovym chlebickem od Ounz !
brrr navrhuju domaci jatrovku (jednoduche, jen jatra opecena a rozmixovana s maslem)
https://www.kucharkaprodceru.cz/jatrova-pastika/
nebo rohliky se zelim a uzenym
Stop, stop, prosím! Děkuji všem, jsem zavalená. Něco už jsem dělala, něco se absolutně nesetkalo s pochopením (např. Cuketkův cuketový tatarák). Teď nevím, co budu dělat, protože si z těch tipů neumím vybrat. Ještě jednou dík.
brrr Vůbec to nezastavuj, mně se to taky bude brzy hodit a to mám náročnější podmíky, potřebuju víc podnětů! ![]()
Z tohoto výběru, já bych šla do těch pagacu.
continuity a maj v Japonsku škvarky? Garfie ![]()
Na naší uliční slavnosti byla vždycky největší rvačka o obyčejný chleby se škvarkovou pomazánkou.
RoSa Jasně že ne. :-)
Přestaňte mluvit o škvarkách, prosím
Mám na ně teď fakt chuť, ale tady dobré neseženu.
My když máme třeba škvarky ze zabíjačky, my je jíme s mužem prakticky tři dny nonstop než je nesníme, ke všem chodům kromě oběda:-D Jakože snidaně, chleba se škvarkama, odpolední svačina chleba se škvarkama a večeře taky....
Bodejť. Mrkev i cuketa se hází králikům
Na ty škvarky stačí natenko nakrájet nakládaný vokurky nebo na kroužky cibuli - a máš vitamínů dost
a lidi ti utrhnou ruce!
Já to nedělám, neumim... ale mam tady dodavatele farmáře úplně luxusní, a vždycky jim kladu na srdce ať nekoukaj na váhu a naperou mi celou vaničku!
barbucha Jo, ono je to jednoduchý, ale musíš mít na to ten mlýnek a musí se ti chtít:-D Moje máma dělá luxusní, vajíčko a okurky dává dovnitř nadrobno...
Ježiš já mam hlad! ![]()
Nechte si ty škvarky!!! A přestaňte si stěžovat, jak je těžký je sehnat...
Dovést je sem je ještě nebezpečnější než mák!!! ![]()
Garfie budeš je vyrábět na příští festival?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my