Poéma prosim te nebyla jsi to ty, kdo shanel lodicky Peter Kaiser? Maji ted na Zalando Lounge za dobre ceny.
Jídlo a vaření
Antje Jé, díky žes na mě vzpomněla, byla jsem to já. To mám ale smůlu
, koupila jsem je na Zalandu v plné palbě a v pátek jsem v nich odtančila ples.
Poéma
bot neni nikdy dost!
Dítě chtelo sushi a já jsem byla líná to motat.
Akorát se teď přemlouván k úklidu kuchyně, protože vařila dceruška.

continuity máš šikovnú dcerušku![]()
milackadíky, tahle celkem vaří, ta druhá pripali i caj.
continuity To vypadá krásně! Taky bych si dala. Kde kupujete boby?
notna Nevím kde continuity , u nás je mívají v Lidlu když je asijský týden.
Černá kočka Díky. Bohužel do Lidlu nechodím. Právě proto, že se vůbec nevyznám, kdy co mají.
Edame mražené na rohlíku, taky ty zelene řasy tam mají.
notna U nas je teda v Lidlu slusny chaos porad, ja se tam stavuju kdyz jdu z prace, protoze je po ceste.
Je to teda spíš do Přiznání, ale jedla jsem jezevce. Přišla jsem na party, o které vím, že tam bývá tak velký výběr jídla, že se tam najím i já. Letos to nějak neklaplo, v každém jídle bylo něco, co nemůžu, kromě toho jezevce. Bylo to překvapivě dobré :-).
999 tyjo, koukám jak jelen, že jezevec se může jíst a normálně se prodává. A jsem mysela, že je tuze nejedlý, tuhý a tak.
andulka01 Já taky nevěděla, že se může jíst :-). Sama bych se do toho nepouštěla, ale bylo to dobrý.
continuity Já už jsem tak zblbnutá, že celou dobu přemýšlím, co je to za zvláštního živočicha nahoře. ![]()
999 Hustý. Taky jsem nevěděla, že se jí, ale vlastně proč ne. Jak sis připadala? :-) Já když jedla klokaní steaky, připadala jsem si strašně provinile, kupodivu víc, než když jsem jedla koňské maso. Pamatuju, že jako malá jsem jedla u kamarádky nutrii, její otec je choval a to mi taky přijde do dnes divný, ale taky byla dobrá. :-) A kdysi v Ghaně jsem jedla "bush meat", tak to taky mohlo být leccos, co bych nečekala, že se octne na (mém) talíři.
999 Tyjo, jíst šelmu, to slyšim poprvý.
Garfiejakože ta majonéza ![]()
continuity No ale uznej, že dát tu fotku já, každý se mě ptá!!! ![]()
Garfie Přišlo mi to divný, ale já v podstatě neměla na výběr. Buď být hlady nebo jezevec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my