...telecí slabina, lze vývar? Lepší recept?
Jídlo a vaření
Sakura season si žádá sakurové sušenky! ![]()

Garfie teda nevypadaji uplne lakave :)
moora Haha, ty jsi krutá a to jsem ještě vybírala ty nejlíp vypadající
Koupila jsem ve víru jarní váště naložený sakurový květy a nevím co s nima! Ale chutná to dobře, jsem mile překvapená.
Tak jsem taky ochutnala dubajskou čokoládu, je to teda dubajská vyrobená v Ománu, ale to asi zase tak nehraje roli. No a za mě mnoho povyku a peněz pro nic. Ta čokoláda, ve které je to zalité, je mléčná a dobrá, ale dost mě zklamala náplň, pistácie tam vlastně necítím, ani není tak sladká, jak jsem čekala, takže taková zvláštní hmota a nejvíc mi vadí, jak to hrozně křupe, člověk to chroustá jak veverka a nakonec ty sladké nitky lezou do zubů. Takže jednou stačilo a příště si radši dám jogurtovou Milku (jo, mně chutná)

běda, jestli to zejtra bude poházený po školním dvoře! ![]()
Tabea ale to je krásný...co je v tom za krém..hmotu...z čeho???
Maureenjsou to cake Pops potřený obarvenou čokoládou. Bohužel se mi nepodařilo tu čokoládu rozpustit tak, abych ty kuličky mohla namáčet, tak jsem je musela natřít štětcem. Dcera si to přála do školy pro kamarády. 
Tabea to je skvělý nápad
vypadá to moc hezky a děti budou určitě nadšené..jsi šikovná a nápaditá!
Tabea Mně se ty tvoje líbí moc, vypadá to jako točená, i bych řekla, že to byl záměr. Hned mě to nalákalo na školní besídku, ale uplně to vidim, jak bych to pak někde našla nakousnuté a odložené....Takže, něco nakoupim:D:D.
Karja hele, říkám ti rovnou... Matlání spousta a úspěch nejistej. Opakovat to nebudu. Zlatej třípatrovej dort. ![]()
Můžu si za to teda částečně i sama, místo abych udělala olejový těsto, tak jsem šlehala máslo...
Karja u nás se sežere vždycky všechno do poslední křupky
Evaeva u nás jsou toho totiž mraky a jako některý ty maminky fakt vědi, co děti chtěj:D:D Takže hodně často zbyde to moje:D
Karja no jak bych ti to řekla, moje děti po besídce nevečeří![]()
Evaeva moje taky ne, ale u nás se toho asi opravdu hodně donese.
Hlivové kari s kokosovým mliekom, ryžové rezance, ružičkový kel smažený na masle s medom.
milacka to vypadá krásně!
Pinot Noirďakujem a aj chutilo. Milujem varenie čo dom dal, hlavne to, čo z toho vznikne.
Prosim vas mate niekto vyskusane aku rastlinnu nahradu mlieka pouzit pri robeni palaciniek, lievancov, prip. wafli? Aby to chutilo aj malym vyberavym stravnikom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my