Mrakoplas Na sladká jídla jsem používala mandlové mléko. A asi nejvíc neutrální mi přišlo rýžové.
Jídlo a vaření
Myrtila dakujem, prosim ta mas aj tip na konkretnu znacku? Ci vsetky su rovnake?
Mrakoplas Používáme mandlové nebo ovesné z DM. Někdy Alpro. Nam to nevadí, ale podle mě trochu jinou chuť než z kravského to má.
notna vdaka vidis na DM som zabudla, zajtra tam skocim. S inou chutou pocitam, ale nech je to aspon podobne a drzi to tvar :) Ked tak dostanu dvojitu davku dzemu, ten to prekryje ![]()
Mrakoplas Používala jsem nějaké ze zdravé výživy, podle obalu bych ho poznala, ale takhle z hlavy si už nevzpomenu, už je to pár let. Alpro mi moc nechutnalo, bylo takové výraznější.
milacka pri tebe by som s radosťou prešla na tento štýl kuchyne. Robíš rozvoz? ![]()
milacka Krásný :-)
Mrakoplas keď s tým kedysi mali deti problém, tak akúkoľvek som zohnala, tak to bolo v palacinkách ok
.
Najčastejšie Apro-Soya, lebo to mladšiemu chutilo aj na pitie.
milacka ty tvoje jidla jsou dokonalý...já je ale neumím ani kopírovat natož vymyslet.
Janulik03 999 stes ďakujem za pochvalu, tá vždy poteší. Jedlá nie sú náročné, práve naopak, nebaví ma pol dňa stráviť v kuchyni, a navyše si robím obed len pre seba, max. pre môjho syna alebo nevestu. Môj manžel takéto jedlá neobľubuje, poteší sa, keď je v tanieri veľa mäsa. A ja mäso jem len cez víkend, keď varí on.
Mermaid Ochutnala jsem asi tu samou, i ty dojmy mam totozne. A zajimalo by me kolik tak gramu pistacii v tech cokoladach je.
Myrtila pouzila som nakoniec ryzove, nikto nerozpoznal rozdiel, ani ja :). Trocha mi ostalo, tak ho este ochutnam v kave ci to spoznam aspon tam.
Mrakoplas V kávě to možná poznáš, ale v jídlech s více surovinami se to lehko ztratí ![]()
Mrakoplas Ja kupuju ryzovo-kokosove z Kauflandu tu jejich znacku, miluje ho i syn a ja zas tu cenu oproti Alpru![]()
Suya vdaka za tip, snad ho udrzim v hlave kym ho znova budem potrebovat :)
Muž se švagrem měli v neděli stěhovat tchýni a košík mi právě přinesl nákup: kilo jehněčího a celý lososový filet, abychom si to trochu osladili. Takže teď muž řeší, ze zítra letí řešit letadlo někam na Kanáry a starší dítě volalo, že chce přespat u kamarádky.
Někdo zítra nebo na neděli na pečenou jehněčí kýtu? ![]()
continuity Ježiš, přijela bych hned!! ![]()
Ale chápu, to fakt zamrzí...
continuity Jak to dopadlo s jehněčím.
Já zkusila místo jidášů beránky, vypadají spíš jak čerti a ještě postižení. Tyhle nápady z internetů. ![]()

Sweet Potato je v mrazáku spolu s půlkou lososa. Muž pořád na Tenerife.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my