žluťásek Taky si myslím!
monis mně přijde, že většina tý spáleniny z těla odpadla / zůstala ve formě / někdo to oloupal.
Aranel vlastne ho stiahol z kože
Mazanec podľa Cuketky. Z tvarohu bez kysnutia.

Taky dle Cuketky, jen kynutý a teda prasklý![]()
Peču podle Sandtnerové, případné prasknutí schovávám v proplétání. A nezdá se to, ale je obří.

já to prasknutí mám právě nejradši, uplně mě to láká ukrojit si zrovna tam!
brrr to je zajímavé zapletení ![]()
Naše už jsou sežraný, vyhřezlý nevyhřezlý
Díky, zkusím ji vyvolat.
continuity Prosím, mohla by ses podělit o recept na zelenou, špenátovou roládu? Stačí těsto, náplň vím.
Měla si to jednou hned pod tím příspěvkem.
Teď tady moc nejsem
je to úplně blbuvzdorne, jen si to dej na pečící papír. Žloutky do těsta,bilky vyšleháme, česnekem nesetrit, podle mě tam mají překlep,dávám tak jednu palici a žádný suseny:)
Plním, čím mám, uslehany tvaroh, lucina, nakrájené barevné papriky,asi by šla i šunka, ale nějak nevím proč.
450 g mraženého špenátu
4 vejce
120 g polohrubé mouky
1 stroužek česneku
1/2 lžičky sušeného česneku
1 špetka soli
chilli kousky (kdo rád ostřejší chuť)
Beran stejný jako vždycky, vejce mají letos barvy, co se nějak k Velikonocím nehodí, ale našla jsem jen červenou a modrou z loňska, tak co už. ![]()

Pinot Noir ale ten je krásny ![]()
Pinot Noir ten beránek je tak roztomilej
a dneska v tv říkali, že červená vajíčka jsou tradiční, jen jsem už stihla zapomenout proč ![]()
Zu no ale mně vyšly jedovatě růžový ![]()
Pinot Noir Já mám růžový a fialový a jsou hrozně hnusný:D. Nechala jsem se přesvědčit, že dětem se na to výborné maluje nahřátou voskovkou. Ne nedělejte to, je to blbost.
Ale zas máme lepsejsi velikonoční vyzdobu:D

A beránka máme letos černého. A do pulhodiny ho byla pulka:D

Karja No to je super dekorace!
Akorát jak tak roluju shora a čtu a beránka máme letos ....tak jsem čekala živého.
Jsem lehce zklamaná, ale napravila jsi to multikulturností!
Zu To je zajímavý, možná jako Kristova krev? Nebo tehdy jiné barvivo neuměli.
Konec konců na Filipínách taky prodávají ta jejich konzervovaná kachní vejce nabarvená na červeno. Kamarádka Rumunka barví vajíčka jenom červenou. A letos barvila i křepelčí, je to super roztomilé, hele:

Karja my malovali voskem, mladšímu to šlo krásně. Starší s tím prásknul ještě než se to nahřálo ![]()
Karja jemu by to šlo, kdyby chvilku počkal ![]()
Loni jsme zkoušeli v kašičce z jedlé sody a těch barev, zaliješ to pak octem, takže kouzlo
Janulik03 Opožděně děkuju za tip na Cuketku! Rum doma nemáme, ale rozinky namočený do červenýho vína posloužily ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.