Aranel my máme rum pouze pro tyto účely. Vydrží fakt dlouho ![]()
Jídlo a vaření
Evaeva
rozumím, tak to asi bude mít víc lidí! Ještě semtam do čaje se dá dát.
Aranel rado sa stalo
Karja Jak se vám stala výzdoba? Začínáte chovat?
Isca To jsou dědy slepice, mívají kuřata každý rok. Líheň nemají, normálně to slepička vysedí.
Tak jsme zahájili grilovací sezónu a vůbec jsme se nedrželi při zemi
.
andulka01 znáš Müllera? 
Makara Tak tohle je super :-).
999 tak ty budeš mít zítra taky něco dobrého na večeři, ne? Manžel si jídlo v Portugalsku dost užívá. Někdy se k němu budu muset přidat
.
Makara Taky se těším :-).
O velikonocích jsem nádivku/hlavičku nedělala, byla tu zřítelnice a nebyl čas, navíc by to holky stejně nejedly. Tak jsem slíbila na tenhle víkend... i vyslala jsem milostpána pro špenát anžto kopřivy tady nehrozej - jednu malou vaničku jsem chtěla! Přitáhnul obrovskej pytel že "ta vanička byla malá a dvakrát dražší než ten pytel" ![]()
Takže se musím crcat nejen s nádivkou, ale ještě i s tím zbylým špenátem (to jest většinou)
Že se nestyděj mě takhle honit, chudáka v posledním tažení.
Makaraale ale, to vypadá dobře ![]()
Nenašla jsem ale žádný web, to je pouze přímo z farmy?
andulka01 mají web a posílají - wagyufarm.cz
Ve Francii jsem si koupila sladké pečivo financiers a je to něco tak strašně dobrého, že mám motivaci odrazit se od svého majstrštyku, totiž banánového chleba, k něčemu dalšímu
složení těch originálních je cukr, mandlová mouku, bílek, máslo a rýžová mouka.
Nemáte náhodou někdo osvědčený recept, ideálně pouze z uvedených ingrediencí? Našla jsem jen s obyčejnou moukou a potřebuji BLP.
Makara děkuji
Tak já hlásím, že máme za sebou Food fair, dělali jsme bramboráky, česnek s majoránkou voněl až za roh a měli jsme obrovský úspěch, vlastně jsme vůbec nestíhali, pořád jsme měli frontu a spousta lidí mi pak říkala, že chtěli ochutnat, ale fronta je odradila. Vyprodali jsme hodinu a půl před koncem. Takže radost obrovská. Zato letos moc nešlo pivo, asi proto, že Italové dělali aperol a limoncello spritz! ![]()
Garfie jeeee tradiční vetřelec ![]()
Garfie Tak to je super! Nevim, jestli si to pamatuju dobře, ale psala jsi dřív, ze brambory jsou v Japonsku problém sehnat nebo jsou strašně drahé? Blbě si to pamatuju nebo se něco změnilo? Promiň , jedtli se ptám blbě.
notna Ano, když jsem bydleli na severu, prodávaly se třeba po jednom. :-) Teď už to není tak strašné, ale pořád to není na kila jako u nás. Kilo stojí zhruba kolem 70 korun, to už je pohoda.
Garfie Dik za vysvětlení. Těsto jste dělali průběžně nebo celou várku dopředu?
Garfie Hezkyyy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my