Čo dom dal...
Jídlo a vaření
milacka To je jídlo podle mého gusta :-).
milacka a že můj dům něco takového nedá! Budu mu muset domluvit. ![]()
Pinot Noir
No můj taky nedá:D
999 Pinot Noir Karja dole tá placka je mrkvová (nastrúhaná nahrubo, vajco, nastrúhaná mozarella, zamiešať, nacapkať na pečiaci papier a zapiect na 25-30 min 180 stupňov.
milacka a kolik tech mrkvi a vajec cca prosim? Chci to vyzkouset![]()
monis dala som od oka, 3 mrkvy, jedno vajco a nastrúhanú mozarellu v sáčku, ale asi tak trištvrte zo sáčku. Pečieš 180 stupňov asi 20 - 30 minút. Po vybratí nechaj trochu vychladnúť a pretoč z papiera na tanier.
milacka dekuji, hned jsem to upekla, akorat misto mozarelly jsem dala goudu+balkan, protoze se mi nechtelo do obchodu a bylo to vynikajici![]()
Nemate někdo osvědčený recept na piskotovy dort? Chtěla bych ho trochu vyšší, aby to šlo teda aspoň třikrát proriznout, tak aby se to stejnoměrně propekalo;-)
Pinot Noir ty vždycky peces ty klasické, že? Já vůbec nevím, už čtyři roky peču zlutaskuv kavovy:D
Karja já peču podle kousek dortu, peču vysoký, vždycky se povedl. Ještě můžeš péct pláty zvlášť.
monis super, ja nemôžem goudu, žiadny zrejúci syr, preto mozarellu, recept bol tiež s mozarellou, ale v podstate je to jedno, výborné je to. Som rada, že som ťa inšpirovala.
Evaeva ty platy zvlášť se mi právě nechce, to je opruz navíc. Navíc dcera si hce ten dort hodně dělat sama,takže čím méně času v kuchyni, tím lépe;-). Díky, mrknu na to;-)
Karja já to taky peču najednou a prokrajuju dvakrát
999 Pinot Noir Karja dole tá placka je mrkvová (nastrúhaná nahrubo, vajco, nastrúhaná mozarella, zamiešať, nacapkať na pečiaci papier a zapiect na 25-30 min 180 stupňov.
Zajtra ju skúsim upiecť, mám v chladničke otvorenú strúhanú mozarellu, aj mrkvu a vajce nájdem. Vyzerá chutne, chrumkavo. Aj si solila?
Biely kvet Jarka, ja málo solím kvôli obličkám, takže som nesolila. Plnka bola na môj vkus slaná akurát.
Karja já peču tenké pláty, nic neprokrajuju.
Pinot NoirDíky.
Tabea Evaeva Nakonec mi to podle toho receptu fakt vyšlo na vysoko, tak super. Ale,ale ten zlutaskuv dort se asi urazil, protože jsem ho taky teď dělala, a vůbec se nepovedl...takovej tuhej je
milacka To vypadá skvěle, dala bych si. Až dům dá
.
Karja
to je možný. Já dělala naposledy taky oba a ten žluťáskův nebyl tak dobrý jako před tím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my