Karja tak aspoň že jeden vyšel dobře. Máte bezva počasí na oslavu. Všechno nej!
Jídlo a vaření
Biely kvet Jarka, ja málo solím kvôli obličkám, takže som nesolila. Plnka bola na môj vkus slaná akurát.
![]()
whiskas musíš domu trochu pomôcť![]()
Už to začalo. Jahodová a višňová marmeláda a jako bonus višňová bublanina

brrr presne dnes chcem upiecť čerešňovú bublaninu, chcem pridať aj tvaroh. Stará čerešňa opäť zarodila ako mladica, tento rok nie sú čerešne červivé, rozdávam, kde sa dá a stále ich je dosť.
Hledám recept na rybízovou litou buchtu. Jakou děláte vy?
Lenka22 Jako bublaninu?
brrr no presne nevim, proste nejakou moc dobrou,:-). Mama delavala lity buchty s drobenkou, ale to melo vysoky to testo. Mam tu pozadavek na malo testa a hodne ovoce.
Lenka22 tak to dej na větší plech, pokud jinak vyhovovala.
Lenka22 delam testo jako na bublaninu / trenou babovku, on rybiz zapadne dovnitr, takze neni vrstva testa a vrstva ovoce. Hodne rada mam na tenke kynute testo tvaroh, na to rybiz a hodne drobenky.
Lenka22 taky bych udělala bublaninový těsto - třeba "hrnkový recept"...
Kokoska Jooo, netynka se tomu říká u nás! To miluju, jde to i s borůvkama, švestkama...
Kokoska Jooo, netynka se tomu říká u nás! To miluju, jde to i s borůvkama, švestkama...
ano přesně... netynka.... mňam
Aranel jde toskazdym ovocem, ale ten rybiz je spravne vyrazny. Jen deti to nechtej, ze je to kysely, no aspon neubyde!
Kokoska jj ten rybiz na tvarohu zasypanej drobenkou na tenkým těstě je nej kombinace
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články