Aranel Teď prodávali v Globusu pytel pálivých, slovenských a ony mrchy nepálí, nebo jen lehce.
Jo teďka už mám lečo ráda
Aranel Teď prodávali v Globusu pytel pálivých, slovenských a ony mrchy nepálí, nebo jen lehce.
Jo teďka už mám lečo ráda
Kokoska A když si sedneš ke správnýmu stolu, tak na tebe bude dohlížet sám císař pán z portrétu ;)
tv dik, dobry vedet :)
Není zač. Ještě prihazuju Staré časy na Horní Bečvě a City v Rožnově.![]()
tv dik. Ale nevim, kdy se tam zas vydame, i kdyz je to krasny kraj.
brrr díky ! Amolety mi nikdy nikdo nevěřil/neznal :)
Pinot Noir srolované namáčené do skořicového cukru nebo s bezinkovou marmeládou ( celoročně ) nebo s rozmačkanými jahodami v létě :)
Aha, já považuju amolety a palačinky za synonyma
. A jedině s marmeládou.
JankaM však jo :) jen, že se u nás palačinky vůbec nikdy neříkalo Jen možná ta tloušťka
JankaM palačinky u nás byly tenké a bez cukru, amolety viz výše.
Mini U nás to samé, amoleta=tlusta palačinka. Jedla se normalně srolovaná s marmeládou a posypaná cukrem.
To co popisuje Pinot Noir se už skoro blíží lívancům.
A to je prostě palačinkové těsto, akorát se ho na pánev nalije víc, ta amoleta? To vůbec neznám. Klasické lívance jsou (pro mě) kynuté.
U nas doma kdysi taky amolety se rovnaly palacinkam. Cukr se do testa nedaval, ale snih jo.
Ja deda delam tenke palacinky a vejce davam cela.
brrr Pinot Noir U nás je amoleta tlustá palačinka. V těstě je bílkový sníh. Lívance jsou z kynutého těsta.
EvaevaAmoleta je tlustá, protože je v těstě sníh z bílků.To ani nejde udělat tenkou.
Aha, já považuju amolety a palačinky za synonyma
. A jedině s marmeládou.
ano, přesně tak. U nás se dělaly amolety, tenoučké a jedině s marmeladou
notna aha. To jí teda odlišuje od palačinky, ten sníh.
A teď jsem se na netu dočetla, že amoleta se smaží jen z jedné strany. Tak u nás z obou stran.
Evaeva Ano. Ono to těsto je trochu jiné, než jen sníh do palačinkového těsta. Přesně nevím. Amolety jsem měla jen u babičky, nikdy jsem je sama nedělala. Ja bud palačinky nebo lívance.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.