Vari děkuju. Já mám hrozně málo místa ale zase mě rozčiluje kvůli jedné nebo maximálně dvěma porcim rozpalovat velkou troubu
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu Me právě taky. Vem si pravítko, zjisti místo a nějakou fritezu spravnejch rozměru najdeš, dělají se i maly. Nemám rada moc krámu, ale koupe tyhle fritezy a multifunkčního hrnce nelituju.
Vari nojo, maly.. ale kdyz vidim ty obrazky jak je tam jedno kureci stehno narvany ze to div nejde zavrit a k tomu reklama "idealni na 2-4 porce" tak me to moc duverou nenaplnuje. nerada bych si poridila kram co nejen zabere misto ale bude jeste k tomu nepouzitelnej:-/
viktorka_od splavu ďakujem. Mám Philips Airfryer Combi 7000 XXL, chcem si dokúpiť gril a ďalšie príslušenstvo.
viktorka_od splavu , moje zkušenost je, že když napíší 4 porce, je to stěží tak na 2.
viktorka_od splavu dnes som v nej za 8 minút ugrilovala haloumi syr s medom a provensálskymi bylinkami. Varila som si protizápalovú polievku a s kúskami haloumi som ju doťukla k dokonalosti.
Já na tohle používám mikrovlnku se zapekacim talířem. Whirlpool tomu rika Crisp, jiní nevím jak to mají.
Třeba pečené brambory jsou skvělé, i když úplně bych to nenazývala hranolkami.
Dělám na tom téměř všechny ryby, co chci "ugrilovat", klobasy, dite si na tom rozpeka sýry, včetně hermelínu. Zapekla jsem v tom plnene šampiony, cukety a pod.
Dělala jsem rosol z hroznového vína a on mi neztuhnul
Samozřejmě už je pěkně ve skleničkách. ![]()
Edit: Nevíte, co s tím? Ještě jednou svařit? andulka01 ?
brrr druhé svaření mi bohužel nikdy nepomohlo ![]()
Do kdoulí se letos pouštět nejspíš nebudu vůbec, už třikrát za sebou mě vytrestaly. Mě se vůbec v poslední době nedaří nějak.
Zítra budu v práci připravovat nepečené cheesecaky. Jak jsem se ptala zda mrazit nebo ne, to už je mimo téma, neboť jsem tak strašně nestíhala, že je dělám na poslední chvíli. Jeden bude matcha s tropickým ovocem, druhý čokoládovo-kávový s karamelizovanou hruškou. Prosím, držte mi palce ![]()
andulka01 Ty jo, na kdoule jsem se už dlouho nebyla dívat, takže ani nevím, jestli uz jsou.
Ten neztuhlý rosol je z vína. A to jsem měla takovou radost, jakou má krásnou čirou barvu, i zkoušku na talířku z mrazáku jsem provedla.
andulka01 Mňam! Aspoň na fotce nám je potom ukaž
andulka01Držím ti!
Ja mam připraveno pyré na zitrejsi dýňový, ale mám ho na domácí použití, takže tam je to bez stresu a ještě jaksi easy, ale jak jsem si přečetla ty tvoje kombinace už se na něj tolik netěším:D.
brrr A jak dlouho ho máš ve sklenici? Nemůže ještě ztuhnout? Zkusila bych ho svařit znovu, ale s pektinem.
andulka01 Kdyby se ti ten druhej nepovedl, tak to nakydej klidně do zavařovačky a pošli hned sem!
Vari děkuju. Já mám hrozně málo místa ale zase mě rozčiluje kvůli jedné nebo maximálně dvěma porcim rozpalovat velkou troubu
Jo to mně taky. Akorát mám nějakou mikrovlnku co má milión funkcí, ta by snad i vařila, grilovala a já nevim co eště, snad jen to nádobí po sobě neumeje... ale já ten návod nedám prostě, pro mě je už vrchol šikovnosti nastavit tam hodiny (záchvat vzteku pokaždý). Tak holt velká trouba jede furt a mikrovlnka jen ohřívá a rozmrazuje ![]()
Když tě tady čtu tak si snad ten návod znova prostuduju
Kdyby si v tom milostpán dokázal ugrilovat klobásu tak jsem šťastná žena!
barbucha já vím, že je to hrozný požadavek, ale nemohl by návod nastudovat milostpan?
barbucha mikrovnka je pana domaciho, bez navodu, vypada ze je tak z r 1990 a na cudlikach ma smazany vsechny obrazky. takze ji umim otevrit, zadat "popcorn" coz je 2min. na plny vykon a zapnout![]()
brrr Taky mi nechtel ztuhnout a vyresila jsem to pridanim vic cukru a kyseliny citronove, ale chutove to trochu ztratilo bohuzel. Ale k brie a camembertu to sezeru![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje