Z konzervy, nějaký dobrý. Někdy použiju i ten přímo s chilli. Jogurt hustý, řeckého typu, pokud by byl hodně kyselý, klidně do něj zamíchat půl lžičky cukru. Osolit, opepřit. Té cibulky celkem dost, krájím ji na kroužky, bílou i zelenou část. Když nemám pórek, klidně jen cibulku. Chilli papričku na kolečka. Měl by se rozležet, ale vždycky ho jíme hned, je výborný :-).
Jídlo a vaření
Prosím tě, nedávala jsi vloni recept na MP na nakládané okurky s cibulí a myslím, že i s koprem? Díky
Byl to tedy spíš relish, okurky na tenké plátky...
Me ústřice nenadchly,prijde mi,ze to chutna uplne stejne jako vypada,ale mozna se k tomu clovek musi trochu prozrat
mne nejdriv rekneme zaujaly, vychutnat jsem si je umela az po nejakem case.
"Me ústřice nenadchly,prijde mi,ze to chutna uplne stejne jako vypada"
A toho se právě bojím
Ještě nikdy jsem se nepřinutila to ochutnat... já teda na všelikou mořskou žoužel moc nejsem - v momentě, jak to na mě z talíře navíc ještě čumí, mám dost.
Ale měla bych se konečně přinutit: přece nepůjdu do hrobu s tím, že jsem nikdy neochutnala ústřice! ![]()
nedavno jsem zaregistrovala dotaz, jestli se do ustrice muze kousat. po odpovedi me nejak na ochutnavani presla chut... kdyz clovek kterymu to chutna! rika ze ehm radej by do toho nekousal... aaa moje predstavivost![]()
Moje představivost mi nabízí tak strašný věci, že o nich raději pomlčím ![]()
jako že tě to třeba kousne nazpátek?
Ne, ale jeden známej mi radil at to rovnou posunu do krku a polknu
takovej husastyle , to mě taky zaujalo..
To by bylo eště krásný. Ale takový to vysrkávání z lastury mi připomíná něco úplně jinýho, rýmičku a tak ![]()
Prestante fantazirovat a bezte do aromi, dejte si k tomu sklenku champagne a uzijte si to.
Já myslela, že tu čerstvou odpravilte tím citronem těsně před požitím, ale můžu se mýlit?
hele
Pokud se na čerstvé ústřice přece jen chystáte, nezapomeňte, že je stačí jen podržet na patře – nežvýkat, chvíli vychutnat a spolknout.
Hele, v žaludku živá nebude, fakt ne
toho bych se nebála.
Haha zrovna jsem to chtela podotknout...v zaludku uz se clovek nemusi bat:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY