a 999
JJ je to dobry, likek jsem nemela, bylo to vylozene co dum dal a zbylo v lednicce. Priste na to dam citronovou kuru a stavu i. Nezkouseli jste to s ruznym korenim?
Mně to chutná se směsí koření, které se jmenuje thajské kari :-). Teď nejsem doma, ale podívám se ti, co tam všechno je.
Tohle je lahůdka z repertoáru mého muže, ale... koriandrová semínka, římský kmín, kari, oregano, pálivá rajčatová pasta...
jo dobry, to mam vsechno, zkusim.
Vcera jsem teda jeste jen tak cvicen udelala agli e olio, ze aby to zsa nebylo vsechno taaaak moc zdravy.. ![]()
S karim meto nenapadlo, to zkusim asi tez.
Hlavne mam za barakem nejlepsi pizzu ve meste a prisla jsem na to, ze mi udelaj mou oblibenou pikantni i s bazi jen oliv olej a mozzarela, no to je neco jako, to jsem nemela vedet, mor toto.
Jo a zapomela jsem napsat o piri piri omacce/marinade. Delala jsem na kure na girl a je to vyborny. Nekde pisou I peri peri. Vyzkousim jeste jeden recept a dam sem ten lepsi :)
Jak tak teď sou ty cukety, tak sem vykradla žluťáskovo kari a udělala si ho jen s cuketou - koření na oleji, česnek, cibule na měsíčky, paprika (já mam beraní rohy teď) a na to cuketa a kokosový mlíko, dusit. Výborný.
Tak tohle já taky můžu... :-). A ješte posypat koriandrem...
Koriandr musím uváženě, pro mě je hodně aromatický
Jsou k nakousnutí , krásný
Krásný to máš!
To se divím, že uváženě
. Většina lidí to má: miluju - nesnáším...
No ten zelenej uváženě, mletej vůbec ![]()
mně taky nejdřív nechutnal, ale pak jsem byla chvíli v zemi, kde to cpou snad i do marmelády a teď ho vyloženě miluju
To jsem právě já :-). Absolutní závislost, dokonce i tabouleh dělám z koriandru místo petržele...
.
Neboj, upozorňuju :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.