nebo bez vaření tohle ![]()
Jídlo a vaření
Garfie Ty chlapi jsou fakt jasný...:-). Tak ať mi aspoň prozradí, jestli je nějakej trik kolem toho rýžovaru. Já v něm nikdy nic nedělala. Ani rýži teda...:-).
RoSa To je zajímavej tip :-). Na tuhle akci to asi neprojde, ale jinak, proč ne. Máš je vyzkoušený?
999 jo, mám, a fakt dobrý! ![]()
RoSa A jde to objednat i pro menší společnost, třeba deset lidí?
999 no to právě netuším, já jsem to vyzkoušela na větších akcích - tak se zeptej Jakuba ![]()
999 No my máme rýžovar, kde je možnost zapnout "stew", pokud máš jenom nějaký jednoduchý, který se zapne/vypne, tak to asi nepůjde, v tom případě raději do trouby, nebo ideálně pomalý hrnec....
RoSa OK :-).
Garfie Mám ho v detašovaném bydlišti, tak uvidím, co je to za typ...:-).
Prosím o radu - žampiony před obalováním loupat, nebo neloupat?
Dalia to je filozofická otázka podobná té jestli je lepší Apple nebo android. Někdo loupe, někdo ne. Udělej jak jsi zvyklá. Jediné houby, které se opravdu musi loupat, jsou klouzky.
continuity Děkuji
... takže si ušetřím práci a loupat nebudu.
Dalia tak jsem to nějak myslela
Dalia ja loupu jen stare kusy,mlade ne.:-)
Někdo tu dával recept na falafel. Včera jsem ho dělala, výbornej.
Garfie Tak jsem dnes udělala test trhaného masa, není to špatný, ale nějaké mouchy to má :-). Nemohla by ses na něco zeptat manžela? :-). Vidim trochu problém v tom, že v receptu není sůl. Asi se předpokládá, že jsou tam slané ty omáčky, ale zdá se mi to málo. Zeptej se ho prosím, jestli to maso solí. A druhý problém je, že je to dost sladké. Cukr+cibule a BBQ omáčka. Dělá si nějakou BBQ svoji, nebo má osvědčenou značku? Předem moc děkuju.
999 taky jsem testovala:-) sul jsem pridala, poradne jsem prosolila maso. ovsem bylo tam prilis mnoho tekutiny a bylo to kysely. pul jsem odebrala a pridala med a melo uspech teda:-) Sweet Potato dava tam muz ten ocet?
viktorka_od splavu Můj? Ocet? To bude mejlka.
viktorka_od splavu Ocet jsem dala. Tekutinu jsem zredukova poté, co jsem natrhane maso vrátila zpět. Já to neměla kyselý, ale sladký... Podle mně záleží na BBQ omáčce.
999 no to jo. kdyz ja nejak zapomnela na ten cukr:-) takze med dobrej. ja teda vzala 4libry=2kg masa ale toho sosu bylo fakt hrozne moc, to kdybych zredukovala nedalo by se to jist. a to mam vyrazne chute hodne rada, bylo to vyrazny azaz teda:-) takze priste budu brat libru za kilo a dobry;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY