Emi Není zač!
Také se měj co nejlépe!
Jídlo a vaření
Ounz A to si dáš jenom tenhle malej kousek??![]()
tina nebyl malej
to tak jen vypadá na fotce, to je normálka krajíc a tlustej na prst!
Dnes. Super jednoduche a moc dobre. Chce to dobre it. spagety, cesnek, feferonku, suche bile vino, it. oliv. olej, sul, rajcata, krevety. Podle chuti parmazan.

Vcera jsem udelala obri hrnec slavek a sklidila pochvaly. Vse se snedlo. Ja snad jeste zacnu varit!
999 Dnes som kúpila čiernu soľ a chuť a vôňa ma naozaj prekvapili. Do čoho ju používaš?
No a kúpila som samozrejme aj LSD a cizrnu. Zajtra bude šalát. S wakame asi nemám šancu. No a pribudlo tu toho dosť, pochytila som niečo o kokosovej ryži resp o nákype s kokosovým mliekom ale recept som nedohľadala. Ak by mi mohol niekto poslať link alebo ten recept napísať budem rada.
Dnes jsem dělala poctivou koprovku ze silného hovězího vývaru a z čerstvého kopru se zastřeným vejcem a byla famózní.

Alena_In ježíš koprovka
a s vejcem a bramborem!
jinx moc pěkný talíř!
paktofonika Krémové polévky, pomazánky a saláty :-).Vždycky to přidá příchuť vajíček na tvrdo.
Alena_In To bych si dala :-).
999 Budem musieť poskúšať, síce som sa na obale o vajíčkovej chuti dočítala ale aj tak ma to prekvapilo :D
RoSa Já dělávám teno jen tam dávám o 1-2 vejce míň (podle toho, jak se mi chce) a naopak přidávám cca 2 lžíce namočeného psylia (namočím ve chvíli, kdy to začínám míchat, většinou společně s chia semínky, a než navážím ostatní složky, tak to nabobtná). Je opravdu moc dobrý. Jestli máš ráda navinulejší chuť, přidej lžíci octa.
Jinak už jsem zjistila, že de facto recept netřeba, prostě namíchám ořechy a semena co jsou doma, vrazím do toho dvě tři vejce, to psylium a je...
paktofonika tady http://www.apetitonline.cz/recepty/240-lahodna-kokosova-ryze.html
ale nedavala jsem obyc. mleko, misto nej vodu nebo dalsi kokosove mleko. ja teda to kokosove, bylo to vyborne ale dost tucne. z 20dkg yze je toho hromada, jako dezert pro dva bych vzala 10dkg a jednu plechovku kokosaku
viktorka_od splavu Ďakujem. Mliečnu ryžu mám rada a nikdy ma nenapadlo použiť kokosové mlieko. Mňam. Už sa neviem dočkať. ![]()
paktofonika ja ji rada nemam - ale tohle mi chutnalo moc:-) mango nutne!;-)
viktorka_od splavu Dobré mango u nás nezoženiem. Kvôli tomu som prestala robiť chia pudding. :( Skúšala som aj iné ovocie ale s mangom mi to chutí najviac.
paktofonika kupuju v lidlu a necham na okne dozrat
Alena_In Uiiiii, ty vajíčka.
paktofonika já ho kupuju a nechávám dozrát mimo lednici. Tak 14 dní někdy míň a je super. Víc nedoporučuju, pak se začne kazit od pecky. Nebo v MS mají už zralý, někdy i obyč supermarketech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY