ice No mne sa práve často stane že skôr zhnije ako dozreje. Ak je nezrelé nevidno na ňom že je obuchané a potom v tých miestach hnije.
Na zosýpanie ovocia mám nervy a neraz upozorňujem aj predavačky na pokladni aby mi netrieskali s jablkami, to si môžem rovno kúpiť tie obuchané.
Jídlo a vaření
paktofonika Taky s tím dozráváním nemám u manga moc dobrou zkušenost...často začne hnít od pecky, nebo jakoby přeskočí zralost a od tvrdého začne rovnou nějak shnout nebo se vysoušet. Tak leda kupovat to "ready to eat" nebo cestovat do zemí, kde roste, ale oboje leze do peněz :-)
paktofonika kúpiť dobré mango je fakt obrovské šťastie v našich končinách, ale minule sa mi podarilo kúpiť v tescu úplne perfektné, hneď na jedenie, správne mäkké a šťavnaté. To som si trieskala hlavu, prečo som si nekúpila rovno štyri a nezjedla ich na posedenie. Mango zbožňujem
paktofonika mama mi radila, že je dobrý k mangu na dozrání položit jabko, že to někde četla, tak to praktikuju, ale nevím, jestli je to true..nebo si koupim v ms ready to eat
RoSa Já dělávám teno jen tam dávám o 1-2 vejce míň (podle toho, jak se mi chce)
Ty vejce mě tam právě udivujou, to vidim prvně... ale jo, je třeba to vyzkoušet... díky!
No já jsem shořela na chia-semínkách, v Kauflandu byly vyprodaný, tak jsem ho zatim nezadělávala... dá se to bez nich, nebo je to nějaká zásadní složka? Jinak všechno ostatní mám, včetně psylia.
mango taky kupuju jen to ready to eat, jinak mám s dozráváním obdobně blbé zkušenosti....
Ounz jak to vůbec dopadlo s tou restaurací v londýně? bylas? a jaké to bylo?
RoSa Nemáš poblíž DM? Tam je taky mají...
Alena_In Uiiiii, ty vajíčka.
Konečně jsem se je naučila dělat. A koprovka byla famózní, jako všechno od Florentýny. Na její Kuchařku pro dceru pěju chvály, kudy chodím. A ne, neplatí mě za reklamu.![]()
Alena_In mně přijde super pro lidi, co neumí vařit, jako jsem já. Vždycky se to jídlo povede a je takový solidní, jistota. Ale není to takový to předávání rodinnýho stříbra po babičce, to se nám ale v rodině taky nezachovalo, tak díky bohu za Florentýnu
Mango z MS už je legenda. Neviem sa dočkať až ochutnám. ![]()
nolita prosimtě nebyla, musela sem zrušit rezervaci, což mě dost mrzelo, fakt sem byla natěšená. Já sem si ale přivodila takovej puchejř, že sem nebyla schopná distát dresscodu.. přišla sem si fak jako ![]()
Potrefenáhusa mně přijdou hodně dobrý i ty kuchařky od Vaňka, je to tam poměrně podrobně popsaný..
Ounz jej, tak to je smůla, ale nevadí, zase není všem dnům konec, určitě zase někam vyrazíš
koneckoncům bolestné sis pořídila hezké :-)
Ounz chteli neco za no show?
Ounz ty sou taky dobrý
Alena_In Jéé, zastřený vejce, no to miluju, ale moc ho neumim. A s koprovkou....Hned bych se stavila na oběd....
Teď měl Lild mango v akci, nechala jsem ho asi týden a byla jsem dost příjemně překvapená. Kupovala jsem ho tam před měsícem a to nebylo nic moc. Pak měli jeden čas taky mango v konzervě, dobrý, ale samozřejmě tam byl ten hrozně sladkej nálev, ale pokud by to někomu nevadilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY