Zarinya nemluvila jsem s ni o tom. Ja si na to vzpomnela az jak jsem to tu cetla. Jak jsme na to s muzem vyjevene koukali ![]()
Jídlo a vaření
Lamicka to verim,ten muj by to vratil.:-)opravdu si myslim,ze to neservirovali Reci,tzatziky nejsou br.salat,to si nevyrabi kazdy jak chce.:-)
pripustny maximalne ten kopr,ani zadne koreni,jen sul.Takovy ty maggi smesi tzatziky v ceskych obchodech jsou taky pekna babisovina.:-)(jezis babicovina
)
baltik Možná jo, kdybys tu cizrnu víc pomačkala...:-). To lahůdkové droždí je zvýrazňovač chuti, někde se píše, že chutná trochu jako parmazán, ale nevím, no.
Zarinya Díky, já si to myslela :-).
Renusatko Taky se mi moc líbí, ta jídla jsou chutná i pro ne vegany :-).
Tohle vlakno nectu pravidelne, tak mozna se ptam na neco, co uz tudy probehlo, sle dostala jsem chut na porkovou polevku, nikdy jsem ji ale nevarila... mate nejakej osvedcenej recept na kremovejsi porkovou? :)
razorblade dělam tuhle, ale mixuju si ji, aby byla krémová.

Ounz diky, na obrazku vypada dobre a recept zni celekm pricetne (a zvladnutelne). Jdu pro porek :))
razorblade je úplně jednoduchá a chuťově dobrá. Ať se povede.
Zarinya babisovina
Tak jsem delala ten cizrnovy salat z veganotic blogu a je opravdu vyborny.
já se dneska chystám zadělat na čistozrnný chléb podle tohoto receptu
jak ho děláte vy?
Moje dnešní tvarohová bábovka ... ![]()

Dalia Chutná tak dobře jako vypadá?
Emi
... mně osobně ano. Syn si ještě nevzal.
Dalia Tak dáš sem recept, prosím? Dobrých bábovek není nikdy dost :-)
Tady je:
4 vejce
1/2 Hery
20 dkg krystalového cukru
1 tvaroh (použila jsem ve vaničce)
vanilkový cukr
25 dkg polohrubé mouky
prášek do pečiva
hrozinky
Žloutky umíchat s cukrem, tukem a vanilkovým cukrem. Přidat tvaroh. Po promíchání přidat mouku s kypřicím práškem. Z bílků ušlehat sníh a vmíchat ho do těsta.
Hrozinky přidávám až do formy, když mám polovinu těsta v ní. Polovinu těsta jsem obarvila kakaem, což není samozřejmě nutné.
Moje dnešní večeře, netušila sem, že čistě pšeničnej chleba může bejt tak...mmmm..Vinohradskej podle Maškrtnice. Chuť výborná.

Dalia Děkuju moc, měj se krásně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY