Camp_L no nevim, lněný semínko pustí takovej sliz... mně to pak moc nejede. ke konkrétnímu receptu se teda nevyjadřuju, jen před tím semínkem bych se měla trochu na pozoru
Jídlo a vaření
Camp_L držela jsem se toho receptu, co jsem na něj dávala odkaz (brydova - ale byl to obšlehnutej standard odjinud, žádný její tvořilkovský experimenty) - jen mi chyběla ta chia
RoSa Já ho už pekla a dobrý... Nebyl problém v tom, že chyběla chia? ![]()
takový mám nejradši
už pár dní se tady zoufale ptám, jestli je chia zásadní ingredience, a nikdo mi na to nereagoval... tak jsem to riskla, no...
viktorka_od splavu No právě, že to pustí ten sliz, tak to pak lepí dohromady. Syrový se to teda nedá, ale po upečení to už slizký není, spojí se to s tou ořechovou moukou a normálně upeče jak vajíčko třeba. Já to teda v upečeným chlebu nepoznám. Ale samozřejmě nikomu nenutím, každej vnímá chutě jinak.
Tip mám původně od kamarádky, co nesmí vejce, používá to jako náhradu. Já jsem to zatím jinam jak do chleba nezkoušela, mně vejce nevadí...
RoSa njn, já jsem to četla až po upečení:) Chia taky puští sliz, když se namočí, tak to možná bylo potřeba vykompenzovat větším množstvým psylia. A tak příště zkus ten recept, co jsem dávala já, uvidíš, kterej ti vyjde líp.
Camp_L nemůžeš chleba
oo lituju!
jo a zjistila jsem, že mi vadí ta pachuť pohanky - příště tam vrazim jiný vločky, koupila jsem si žitný, jáhlový... a pak i nějaký zrní špaldový jsem dotáhla, ale to asi nechám předem nabobtnat/naklíčit...
RoSa co tohle..?
RoSa Buď v klidu :-). Jak jsem mimo jiné bezlepek, a pokusem omylem jsem to dala :-).
RoSa já bych neházela flintu. To půjde. Už sem si taky říkala, že ho zkusim
Ounz nic estetickýho to teda neni - žádný vyrytý srdíčka ![]()
RoSa člověk nemůže mít všechno ![]()
Přiznejte se, kdo mi v Tescu vykoupil sojanézu na cizrnovej salát!!! ![]()
viktorka_od splavu Díky moc, bude mít radost. Taky už se mi z něj podařilo vymámit původní recept, od kterého se ve skutečnosti odpichuje, tak pro srovnání tady. 999
Garfie Díky :-). Vůbec nemůžu najit rozdíl...:-)
999 Ani nemusí být, on ten původní už ani nepoužívá, vaří po paměti, tak hledal co nejpodobnější a teď ten originál znovu někde objevil :-)
Hele, jak moc blbý je dát do buchty olivovej olej ("normální" došel). Jde o pár lžic. Bude to poznat? A nebo je lepší máslo?
Tady se vyzkoušelo lecos, tak třeba má někdo zkušenost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY