barbucha hele a když sme u toho,byla sem ve starbucks v Londýně teďka a měli kafe výborný, tak sem naklusala tady a zas nic, no, asi maj jinou odrůdu?
Jídlo a vaření
paktofonika jinak ten vietnamskej překapávač taky mám, mamka mi ho dovezla z vietnamu i s kávou jejich a teda ![]()
Karoleena hele s tim vypadnutim paky - taky se to u nas obcas stane. Je to prej o nejakym tesneni nekde nebo co a staci zavolst servis a oni to opravi:D ale jestli vam starika jeste nekdo oservisuje, co?:)
Ounz káva je tu le koupí taky,takže pohoda.
Dcery si to obě odvezla s sebou i do Anglie
Ounz ja byla ve starbucks v londyne kdyz u nas jeste nebyl. desny zklamani. costa dtto. mekac level. a to nejsem zadnej znalec fajnsmekr.
viktorka_od splavu no starbucks a costa (a podobný) nejsou žádný top kavárny, prostě řetězec.
Ounz to je mi znamo. prave proto oponuju, kdyzs psala ze maji kafe vyborny:-)
viktorka_od splavu jako který? To ledový? To dobrý bylo, rozhodně víc, než ty tlamolepy sladký, co se dostanou jinde, nebo jak sem psala že mi v londýně chutnalo? Jako proč ne, nebo myslíš, že od tý doby cos tam byla, se nic nemohlo změnit?
Ounz A co Marks and Spencer kafe? Mne to tuhle nekdo v praci doporucoval, ze v okruhu nasi prace maji nejlepsi a mame okolo Costu, tchibo a dalsi noname kavarny, cukrarny. Tak nevim, tam jsem nikdy nemela.
Karja myslíš tu kavárnu? Já ti nevím, já tam kafe neměla nikdy..a to jejich mletý je průměr..
Ounz No myslim tu, jak je v obchodech s jidlem. Prave ja tam taky nikdy nebyla a to.kladne hodnoceni me dost prekvapilo..
Karja no, tak leda vyzkoušet :)
Ounz pokuds měla na mysli ledový, tak to beru zpět, to si nedávám nikde a jak chutná ve starbucks netuším.
V Brně je prý nějaká hodně dobrá kavárna někde... v mrazírnách, nebo kde. Chodí se do ní přes vrátnici. Psal o ní Lukáš Hejlík, že prý super.
Našla. Industria
Dadoo Industra je super. Tam jsem poprvé ochutnala espresso tonic. ![]()
barbucha hele a když sme u toho,byla sem ve starbucks v Londýně teďka a měli kafe výborný, tak sem naklusala tady a zas nic, no, asi maj jinou odrůdu?
Kdepak jinou odrůdu. Já myslim že tady prostě všichni kradou jak straky, ehm... šetřej... čili z jedný jinde obvyklý dávky ti tady udělaj tři vodový bryndy, no.
Taky chodím ve St. do nějakýho řetězce, Costa asi, mám tam už svojí provozovnu strategicky výhodně umístěnou, na zahrádce se dobře zevluje... a kafe je vždycky výborný. Tak si to jinak nedokážu vysvětlit.
barbucha no, asi holt místní zvyklosti..
potřebovala bych zítra na grilovačku přinést zeleninový salát. takový, aby ho jedly konzervativní děti i starší konzervativní strávníci i mladí světoběžníci, aby tam nebyly těžko sehnatelné suroviny typu LSD
a bylo zvládnutelné připravit ho v množství pro cca 10 osob... nějaké tipy prosím?
viktorka_od splavu klasicky rajcatovy posypany nejakymi seminky a bazalkou? Tzatziky? Klasicky zeleninovy s nejakym medovohorcicnym dresinkem? To ji i muj KONZERVATIVNI tchan.
Otazkou je, jak dlouho se ponese a jak dlouho pred se bude pripravovat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY