Jídlo a vaření
Ale ináč viete ako na mňa pozerajú v práci keď mám niečo dobré a sa kolegyna pýta ako sa to robí a ja neviem?! ![]()
paktofonika Jako na nedobrú gazdinku? ![]()
paktofonika Já mám tento Philips, dá se v něm i smažit (vyzkoušeno), dělám v něm rýži, polévky ze začátku i jogurt (ale po nějaké době začal být cítit trochu masem), je super na různá trhaná masa a právě pomalé vaření. Jsem moc spokojená. Sestra má ten klasický oválný, kde dělá i živáňskou, špízy a podobně, to v tomhle moc nejde, nádoba je kulatá.
Garfie Ďakujem za tip. Nádoba je teflonová?
Miluju všechno pistáciový a mám chuť vařit a péct
Nějaké tipy?
ice Baklava?
paktofonika je baklavu ne...to je na me moc sladky
ice Na mňa tiež ale keď dostanem domáce z Bejrútu tak si vždy dám. A čo pistaciovu zmrzlinu? Tu mám rada ![]()
Dnes budú mliečne rezy!!!!!!!!!!
paktofonika jj, teflonová
paktofonika byl by recept na tu polévku? Taky jedu low carb. ![]()
paktofonika ó ano, pistáciovou zmrzlinu já moc ráda!
Dadoo Polievka TU
tak ta ale vypadá dokonale! hned jak vypadne strávník co nejí houby jdu do toho![]()
Garfie kuju!
paktofonika tak poreferuj, kdyby jsi zkusila, me se domu uz zadny bazmeky nevlezou, mam jen french press, ale prodavaj spoustu dobre kavy, tak mi to staci (jakoze mlete domu ted myslim)
Potrefenáhusa tady ta preprazena taky skoro vsem chutna, me vic prave ta prazena min no. Zas mas vyhodu :) hehe
paktofonika Dadoo polivka vypada dobre, akorat 13g sach na porci je docela dost, to me prekvapuje.
0zero7 že, já si říkala že to je až podezřele "normální" recept![]()
přepražený kafe taky nerada, to je německej styl, brr. já rač tu kyselejší
0zero7 sem včera prvně dělala ten salát a doporučuju sehnat do droždí. Je to fakt dobrý, sem tomu moc nevěřila a zmizel rychlostí blesku teda
jinak na kafe je fajná ta moka konvička, to se ti vleze do domácnosti..
Ounz Hmm, salat musim zkusit teda, par jedincu psalo, ze ocekavani vysoka, tak mam obavy, pac cekam zazrak samozrejme. KOnvicku zvazim, vcera jsem koupila ten mensi robot, no zas dalsi bazmek...
viktorka_od splavu no ona ta zelenina ma nejaky sach, ale obsah asi nebude net, takze je v tom i vlaknina a ta se pocitat muze a nemusi/ Ja delam brown butter mushroom soup a tez fajn, sejra tam vrazis a dobry
0zero7 No však ja nejdem striktne low carb zatiaľ a to som aj písala v cvič. vlakne. Mám malo tukov, veľa sacharidov. Ale cítim sa omnoho lepšie, schudla som 5kg za 2 týždne (a to necvicim) takže nebudem to zbytočne hrotiť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY