0zero7 no já byla trochu skeptická (sama bych si ten recept na vyzkoušení nevybrala - to droždí sem neznala, wakame neužívám a tak podobně) a výsledek mě mile překvapil. Určitě udělám zas. Ještě že tu člověk potká jiný lidi a dá na jejich zkušenosti, rozšiřuju si tu obzory..
Jídlo a vaření
paktofonika JJ jasne, to chapu, to jsi shodila i vodu urcite, protoze sacharidy ji na sebe desne vazou. To je super! Bezva ze se citis lip, ja to na sobe poznam taky hnedka, i kdyz si dam pivo treba, jedu ted birthday week, takze jsem mela vcera jedno no a citim to trochu, samozrejme.
No ale kdy, kdyz ne ted...
0zero7 Tak to gratulujem. Neviem či predčasne alebo oneskorene ale predsa. Uži si to a pravdu máš, kedy keď nie teraz! Ja som mala včera tiež pivo, v utorok hot dog a znrzlinu... Toľko k môjmu low carb!
No hlavne že aspoň tie kilá išli dolu, už som bola ako hroch.
Ounz JJ to je super! Ja tam tu rasu davat nebudu asik, ale zkusim jinak dodrzet recept.
paktofonika V nedeli
ale jede se prej celej tyden, mi bylo oznameno. V utery me kamoska vzala na muzikal (Hrisnej tanec, z legrace, dobrej ulet to byl) dneska jdeme na veceri a na drink do blibene restaurace. V sobotu bude mega ztrapnovani na karaoke a v nedeli barbecue na plazi. Jestli to teda preziju.
Zmrzlina jo? Hmmm, to bych si dala! Jinak sladky moc nemusim, max slehacku a jahody, coz muzu.
0zero7 šlehačku a jahody do mražáku a je zmrzlina. zrovna si ji dávám:-) já teda dávám i xylitol a tam něco málo je, tak to nevím jestli můžeš https://www.kaloricketabulky.cz/xylitol/

0zero7 No chute na sladké ma prešli a obmedzila som aj ovocie ale napríklad banány mam veľmi rada a to ma jeden viac sach. ako polievka. No uvidím ako to pôjde ďalej.
paktofonika pokud jde o banány tak doporučuju zkusit nejíst je jen tak, ale nakrájet si třeba třetinu do jogurtu - chuť i hlad uspokojíš ale zas tolik toho sladkýho nesníš:-)
viktorka_od splavu No ja si dám na raňajky pol banánu do tvarohu. No aj tak je to dosť. Ale nechávam to tak volne plynúť, mne hlavne pomohlo jest pečivo a veľmi kalorické jedlá. Ale teda ten prvý týždeň to bol hard, na rozchod toto :D a aj teraz mam také horšie obdobie ale čítala som ze ten organizmus sa musí pre organizovať zo sacharidoveho na tukový organizmus. No a toho tuku mam zatiaľ málo.
paktofonika nepisala si niekde, ze mas problemy s depresiami? alebo to bol niekdo iny? popravde moze to byt dosledok low carb, niektori ludia (vcetna mna) tak reaguju.
paktofonika tak hlavně že ti to svědčí, určitě si zvykneš. já mívám v lednici namíchané do zásoby 10% jogurt, ovesné vločky a nějaké ovoce do toho, aby to mělo chuť, hlavně teda aby to jedlo dítko. jinak já to můžu i samotný nebo s oříškama. vločky na lowcarb samozřejmě nejsou - i když, přijde jich tam fakt jen trocha, jak se rozmočí hodně nabydou. záleží jak přísný to plánuješ. ale můžu fakt doporučit. jen to musíš nachystat trochu dopředu, čerstvý je to nepoživatelný:-)
continuity No hej, ja som si to potom uvedomila že to asi bude tým. No ten prudký nábeh asi nebol najlepší nápad.
viktorka_od splavu Ovsené vločky nemôžem, strašne ma po nich nafukuje rovnako ako po pečive. Konečne som si pripustila že pečivo fakt nie.
paktofonika zajímavý. a to je můžou dokonce i někteří celiatici. ještě bys mohla zkusit žitné. bacha na to, bez pečiva a celkově obilovin máš dost problém s vlákninou. pak leda dodávat zvlášť a otázka jestli to taky nebude dělat neplechu.
ice Tak už taky dělám nejlepší palačinky na světě. Snad poprvé se mi povedly. Díky za tvoje rodinné stříbro![]()
paktofonika nejlepší důkaz že (nejen) deprese jsou vlastně organického původu![]()
paktofonika Hele a čím si to pečivo nahradila? Když si nakrájím k sýru jen zeleninu, tak mám prostě hlad:(
viktorka_od splavu jo vidis, to je good napad! Jo ten muzu, davam bud to nebo stevia. Dikes za tip, mnam. Jinak ta vlaknina pri low carb, ja si to hlidam pres zeleninu, tam se to da docela nahnat.
paktofonika banany taky nejim, hele ale muzes jahody, maliny, boruvky, ostruziny, to se da zvladnout :)
continuity jo to muze byt, znam i takovy co reaguji opacne. Fakt neni vsechno pro kazdyho... jinak netflix ma ted good dokument o keto, jmenje se to the magic pill
tina to me moc tesi!
tina pokud je ten syr tucnej dost (ja klidne jeste salamy, olivy, orechy) tak bys hlad mit nemela, jde upict low carb peciho nebo delam krekry ze syra a mandlove mouky, ty jsou vikinajici a hlavne nepoznas, ze to neni klasicka susenka
0zero7 stevia má pachuť, xylitol je bezva. jen se to s ním nesmí přehnat:-) jinak zmrzlina: na půl litru šlehačky asi čtvrt kila ovoce (ovoce ne moc, hlavně proto že obsahuje vodu a pak sou tam kusy ledu ble) a přiměřeně toho xylitolu, rozmixovat, lepší je teda část šlehačky samostatně ušlehat aby byla vzdušnější, pak smíchat, hodit na mražák a druhý den ukrajovat a ukrajovat...:D
tina dáváš málo sýra![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY