Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:07

Karoleena no to zni ze jsi to pekne prochripkovala tech 14 low carb dni. Ale fakt to nesedi kazdymu. Krom toho myslim, ze to fakt nepotrebujes. Lama_z_Lana to samo, upravi jen neco plus beh a je v pohode. Interminnent fasting je fajn, me to taky zvysi produktivitu :) 14-16/10

Me to vyhovuje hlavne skrz to, ze cely telo se citi lip, vcetne hlavy atd.

Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:09

0zero7 mesic kdysi jsem zkousela no-carb a bolesti hlavy strasny, cviceni absolutne nemozny, unava. je fakt ze nejsem nijak energicka ani bez diety. ale s ni jsem nebyla schopna vubec chodit do prace. deprese se tudiz vubec nestihly dostavit a nejspis bych si jich nevsimla;-) stravovani bez sladkosti je ale uplne v pohode. malo mam jenom jednoduchych cukru, skroby jim bez omezeni. intermitent fasting praktikuju tak nejak celej zivot, nevyhovuje mi jist casto. no, kdybych posledni dobou neujizdela na vecernim pojidani orisku aspol, mohlo mi to vydrzet. jsem ted koukala na nejaky fotky na compu a jsem zdesena. na telefonu to nebylo videt (stara, tlusta a jeste i slepa

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:10

Renusatko souhlasim, ze kdyz je v poho metabolismus, tak telo nepribere z neceho silenou rychlosti. Na dovolene jsem tlacila tri tydny vsechno, topinky, testoviny, chleba...alkohol, samozrejme, za tyden spadly doma 3 kila vody a kilo vahy a jsem zpet na tom s cim jsem odjizdela. Takze se da, clovek nemusi bejt paranoidni.

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:11

paktofonika hmm, to by mohlo bejt cajk s jahodama, piskoty se tady prodavaj jen ty na tiramisu, muze bejt? Ja umim jen zerve a tiramisu a s tim se placat na plaz nebudu, plus pict se mi fakt nechce.

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:12

999 jezis to neee, nemam formicky, nemaj ted grepy a cely je to nejaky moc prace haha

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:15

0zero7 No v pohodie použi tie na tiramisu, s jahodami to bude paráda. Je to rýchlovka to máš hneď hotové. 

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:20

viktorka_od splavu ha ha ha, no hele podle me to zni cajk a hlavne ti to vyhovuje, ja pisu vzdycky jenom podle sebe. Kazdej to ma jinak. Ja vcera mela mussles'n'frites, dobry to bylo, ale teda o hodinu pozdeji jsem byla zrala dat si panaka a jit dopostele (to je ucinek sacharidu na me haha)

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:20

999 no kdyz ja abych kapla bozskou, tak nemam moc rada zele  ono se mi to prici asi hlavne proto, je to dobry? Asi s tim sklizis uspech, ze jo?

49469 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:21

0zero7 dort z piskotu a kysane smetany je super. superrychlej ale bacha, je potreba pak ulezet, aby se piskoty nasakly asi jako to tiramisu. ja davam 10% jogurt a nesladim ho, pac decka to miluji s kompotovanyma broskvema, tak je to sladky azaz

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:22

999 jo a jeste teda jelly shots a celkove zele s alkoholem je tady velmi bezny, plus budeme po vecirku hehe. Tak to bych asi neuspela moc, uz vidim ty protazeny ksichty.

paktofonika s tim zakysem se mi to pozdava i s tim kakaem, mam i vanilku, to by slo. Piskoty se nemusej v nicem macet, ten zakys je zmekci, predpokladam?

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:23

viktorka_od splavu pres noc staci? Kdyz udelame v sobotu, a narvu to asi do misy, nic na dort nemam.

Offline 999
19903 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:24

0zero7 Ono je to takový zábavný, třeba jako welcome drink na party :-). Ale můžeš se s tím docela namazat, když se tam dá víc alkoholu, jsou to vlastně panáky :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:26

0zero7 Nemusíš namáčať nič no a s tým kakaom to robím pol na pol. Jedno poschodie čisté jedno kakaové.Mňam, dal aby som si ale piškóty sú sladké až až.No a ako píše viktorka aspoň tak cez noc. Ako ja keď som ju robila tak som nemohla vydržať a už po 4 hodinách som ju tak trochu stuhnutú jedla a pohoda ale to sa sype. AK to chceš mať pekné tak aspoň cez noc. 

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:26

999 no tak to presne funguje tady, maj to na kazde house party a zmazes se teda jedna dve :)

49469 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:28

0zero7 jj pres noc ideal. z misy se to blbe taha, hlubsi plech nemas? neco s rovnym dnem, treba plastovou krabici abys pak mela kostky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:28

999 No jelly shots na pláži na slnku....No to by som dopadla  Ale mne stačia tri vodky a dovidenia, to že málo vydržím som si vždy pochvaľovala pretože je to ekonomické :D 

Offline 0zero7
11949 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:31

paktofonika super, nenamacet, kakao, pisu si

viktorka_od splavu no pleach mam asi jen nizkej, ale mam ikea zapikaci keramicky ctveraty nadoby, tak to te vetti cajk, dikes, dobrej napad!

Abych si udelala seznam jeste s tema vecma na grilovacku! uff.

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 04. května 2018 18:36

0zero7 Cítím se úplně v pohodě. Mě na LC zaujalo, že se může jíst jen 2x denně. protože to je přesně to, co mi vyhovuje. Ráno snídani v cca 6,30-7,30 a po návratu domů oběd cca kolem 15. hod. Víc jíst nepotřebuju.

Tedy.. když jdu kolem pytlíku, hodím do sebe pár mandlí.Mě jíst víckrát denně, 5-6x!!! vyloženě obtěžuje!

Sama se divím, jak mi je bez sacharidů dobře, protože normálně, než párek bez chleba, radši chleba bez párku.

Objevila jsem sladkost mandlí a dokonce! cítím sladkost v hořkém kafi.To si dávám jedno odpoledne. Ráno výhradně rooibos.

Za recepty budu ráda, i když nějak speciálně si vařit nebudu. Vrhnu na pánev vždycky nějaké maso + zeleninu a je to! Ale nejspíš to přijde časem.

Manžel dostal k narozeninám krásný dort a neochutnat bylo kruté.. tak jsem si dala jednu lžičku. Rozkousala a vyplivla. A byla na sebe hrdá!