Jídlo a vaření
Ounz Lepší jak z pekařství![]()
Ounz Ty jsou krasny :) jsou kvaskovy? Jestli jo, obdivuju dvojnasob!
nellielovett snad i vevnitř budou pěkný
Ounz Pokušiteľ, ale sú nádherné ![]()
Ináč ďakujem všetkým za rady, vybrala som nakoniec Bosch optimum :)
paktofonika promiň ![]()
Ounz to je teda nádhera
viktorka_od splavu ty játra vyzkouším. Nikdy mi nechutnala, jako děcko jsem k tomu měla odpor, ale loni nám je známý udělal na grilu a dobrý. Tak jsem je zkusila doma, jen na prudko, česnek, cibulka a nějaký čerstvý bylinky, co jsou po ruce, jogurtej dresink a gril zelenina a nakonec je z toho oblíbený rychlý jídlo.
viktorka_od splavu kuju ![]()
nellielovett no když mi maminka nutila takovou tu klasickou játrovou omáčku, tehdy se to mělo za strašně zdravý jídlo který děti prostě musí
to bylo strašný. ale v některých poživatelných úpravách, pro zpestření jídelníčku, se to dá:-)
Ounz ty jsou opravdu krasne, dala bych si ![]()
jinx děkuju
Prosim pekne, nemate nejaky jednoduchy recept na svickovou?![]()
paktofonika ja som naposledy narýchlo kupila robot v Lidli. CCa za 60€
a mám ho doteraz, tá potvora drží a mieša a melie a šlahá a hnetie ako divý.Aj ked vizuálne nič moc. Ale tak slubila som si, že ked sa pokazí, tak kupim aj pekný, aj ked je to asi jedno. Mám ho vytiahnutý vždy len ked s ním pracujem. Ale sestra má Kenwood a dcera Kitchen. oba sú krásne aj perfektné.
paktofonika už mas asi vybráno, jen ještě taková poznámka, kdyžtak pocitej, ze velkej a tezkej se počítá spis, ze bude stát trvale na lince, mám kenwood k-mix a skoro ho neuzvednu, několikrát tydne bych ho nekam zandavat a vyndavat fakt nechtěla
Janulik03 Hej o tom viem, minule ho mali za 50 bol taky šedý, vyzeral byť kovový ale ne skúmala som lebo krabica poškodená vnútri všetko pohadzane a to som nechcela. Bol to tento.

Potrefenáhusa Priateľ si včera spomenul že rodičia majú ten plastový Bosch mum a je fakt malý, vojde sa na linku v pohode, aj prídavky celkom fajn, musela som poriadne zatiahnuť aby som ho vzala z linky preč. No ale ten plastový určite nie, tento ma rok a vyzerá biedne a používajú ho len cez víkend.
Ako ja neplánujem žiadne chleby, tuhé cestá a neviem čo. Aj keď knihu kvaskovanie mam no ale kúpila som ju mesiac predtým nez som prestala jest pečivo. :/
Dnes otestujem ten mum, včera už nebolo kedy, zaujíma ma hlavne strúhanie a hlučnosť, no a urobím si šľahačku ![]()
paktofonika no moj je čierny plastový a súčiastky má kovové. A nestál tak veľa. Toto je nejaký už novší dizajn ![]()
Janulik03 Teraz pozerám že nemá nástavec na strúhanie ani mlynček. No a dokúpiť sa asi nedá, to je nevýhoda Lildu že keď tam kúpiš spotrebič tak už ho neupgraduješ.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY