Garfie náhodou je to super! pak ti nehrozí velkej suchej knedl s kouskem ovoce, když si ho můžeš nabrat kolik chceš:-)
Jídlo a vaření
Dostala som chut na tvarohove knedlicky. Este ze nemam doma tvaroh. ![]()
Renusatko jeste muzu doporucit delat ty knedlicky z krupice a daji se neuvarene zamrazit. Takze si muzes navyrabet do zasoby;)
Pořád nějaká low carb dieta sem, low carb dieta tam... Právě dělám kotlety zapečený ve šlehačce - když si dám pořádnou porci, zhubnu? ![]()
...no, mě sice zajímá, jak lidé jí, ale sama bych
bez másla(tvrdé z lednice), šlehačky(na x způsobů), kafe se smetanou, sýrů, dobrého pití
neexistovala![]()
barbucha si piš! když si to budeš dávat každej den ale bacha - krom toho už nic jinýho![]()
barbucha Hele, jestli jsem správě pochopila maso a šlehačka je při low carb super
Jen nesmíš přílohu a pivo po obědě!!
Miru No takze az na to piti mas low carb jak vysity.![]()
Pivko jsem si teda utrhla vod huby... takže to vypadá - vzhledem k sežraný porci - že se nejpozdějc do pondělka ztratím před očima!
Dotaz na Ounz Potrefenáhusa a další pekařky, zadělala jsem těsto na pizzu a odjeli jsme na výlet na kolech, kde jsme se přežrali. Těsto krásně nakynulo, ale co teď s ním???? Pizzu už dneska určitě nikdo jíst nebudeme. Dík.
brrr kváskový? Maškrtnice má teď novej článek na blogu a myslím, že ji má v lednici i docela dost hodin. Já vrazila testovací kus do mrazáku, ale ještě sem ho nevyzkoušela, tak nemůžu doporučit. Zkusila bych ho do zejtra uchovat v lednici.
Ounz Ne, z droždí, je to recept z nějaké "stoleté" kuchařky. Zkusím tu ledničku. Dík.
brrr pokud ho tam není moc,tak t9 snad přežije.při nejhorším to překyne no..
711990 Tak jsem to tak nějak nakombinovala. Dle rady jsem většinu namrazila, protože dnes jsme byli na obědě a zítra si naporoučeli svíčkovou. Knedlíčky byly dnes k večeři a byly super. S jahodovým přelivem a šlehačkou.
@Renusatko mnam!![]()
říkal někdo jahodová?

brrr Nevím, jaké máš těsto (recept), ale kdysi jsem těsto na pizzu normálně rozválela na tenko (připravené na použití) a uchovala v mrazáku, bez problémů.
Dadoo Polievka TU
jsme ji právě dojedli a je fakt výborná! díky:-)
a v úterý bude chřestová![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY