Jídlo a vaření
Někdo tu psal, že marmite mají v tescu...Kde ho tam mají a v jakým tescu to bylo? Já se dostanu jen do toho na Adnělu...prošla jsem to tam a nikde nic..přece se nepotáhnu až do Icelandu...
edit: teď koukám že ho maj v candy storu u Arbesáku...
ice Neporadím v Praze, ale mívají ho i menší Tesca, u těch "cizokrajných" potravin.
Lilly_Ku voni se ani jahody s želírovacím cukrem dělat nemusej, mívaj dost pektinu, stačí normální cukr. Já dělám podle Maškrtnice, líbí se mi ten odklad jahod cukrem, že se to trochu předdělá samo. A mátu jsem dávala k tomu celou snítku, před plněním do skleniček vyhodila.
Dadoo jak se prosím zavařujou švestky nasucho? Jen se nandaj do sklenic, zavařej a fertig?
Garfie tak buď mi ho zdejší osazenstvo vykoupilo nebo jsem slepá...
ice taky jsem ho viděla i v MaS, ale už je to dýl a neřeknu konkrétně, já ho kupuju v tom icelandu
ice marks na václaváku ho má, teď sem ho tam kupovala
Ounz no tam bych se odpoledne mohla stavit. Děkuju za tip.
ice nz, a v paladiu určo taky.
Potrefenáhusa Ano. Rozpulit,vypeckovat a naskládat řezem dolů. Trochu stlačit. . Ha na to ještě naliju, kvůli dezinfekci
trochu rumu. Zavíčkovat a kratce zavarit.
Vydrží to dlouho a jsou jak čerstvé.
Manžel včera našel ve sklepě ještě 3 sklenice z předloňska. Bude koláč s makem.
ice Já teda nevylučuju ani jednu možnost...![]()
Garfie já tipuju, že jsem slepá, ptž to vypadá že ho maj snad všude :D
ice Musíš zapojit čich ![]()
Poslední dobou mi zachutnala hrubozrnná hořčice, jak křupe mezi zubama ![]()
taže marmite je doma. A jelikož jsem nejela z obchodu rovnou domu, ochutnala jsem ho hned v tramvaji
No a fakt to je jako maggi :D Takže kdo ujídal mamince maggi sojovku nebo masox tomu to bude chutnat! a má to teda trochu nádech kvasnic, ale ta slanost to dost přebije.
Edge https://www.lilcookie.com/mango-coconut-popsicles/ zde. Celej ten blog stojí za to a minimálně nanuky sou tam troje..já hodlám zkusit výhledově hamantaschen
Ounz Tie vyzerajú skvelo. Mala som nanukovače ale darovala som ich pretože boli malé a polovica z toho palička a povedala som si že bez toho prežijem. No asi nie. Idem hľadať väčšie nanukovače!
Ounz díky, to vypadá lákavě... dávám blog do oblíbených položek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY