Dobra, seberu odvahu!!!!
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa V Bille (aspoň té naší) nemůžeš minout cíl - mají teď 2 druhy paprik:
1. pytel Papriky na lečo (většina pálivých, vyzkoušeno)
2. papriky s označením "Pálivé".
Stará Stanová Kůže sem byla v Bille asi předevčírem, puvodně držela v ruce ten pytel na lečo a nakonec vzala obyč, že se mi líbily víc, ale nepálej. Ty slovenský pálivý mívaj občas v lidlu, ale ještě jsem je tam neviděla
Potrefenáhusa Obyč u nás vůbec neměli.
Stará Stanová Kůže já je tam právě nejdřív neviděla, protojsem brala ty na lečo. ale byly až na konci trochu vysrčený stranou
Jo a Cuketka pise hned na zacatku, ze ma puchyr na ruce, tak to u mne bude zase v kuchyni horet, zname se
![]()
Ale vazne, mam problem: Nevlastnim litinovy hrnec s poklickou
Tenhle chleba delam uspesne normalne na plechu. Je nizsi, ale porad vyborny.
Myrtila Takze neprikryvate?
tady odkaz na ty její články, sou starší, možná se něco změnilo, ale kdybys přeci jen v Chicagu mela nějaký čas nazbyt
dám odkaz na jeden, okolo jsou i další tři..
http://www.maskrtnica.cz/chicago-potreti-pleasanthousebread/
Potrefenáhusa hele v naší bile měli teďka ve slevě bonne maman, sem si na tebe vzpomněla..
Ounz já mám teď zavaříno tak na rok, ale nějaký jiný než jahodový bych asi ještě užila, páč ty skleničky jsou uplně nej na všechno.
MP Marge
tady odkaz na ty její články, sou starší, možná se něco změnilo, ale kdybys přeci jen v Chicagu mela nějaký čas nazbyt
dám odkaz na jeden, okolo jsou i další tři..
http://www.maskrtnica.cz/chicago-potreti-pleasanthousebread/
Jeee, dekuju
Vypada to, ze si s pritelem udelame vylet ![]()
Potrefenáhusa no já tam asi pět minut postávala a potěžkávala je v ruce, moc sem je chtěla, ale marmelád mam dost no..měli, aspoň teda u nás, meruňkovou, jahodu, malinu a fík. Kromě toho fíku to byly o 20% větší skleničky..
MP Marge no doufám, že tam budou ještě, to by bylo fajn ![]()
Ounz Dam vedet ![]()
Potrefenáhusa Před lety se slovenské papriky prodávaly jen pálivé.
rozarka Jo, to byly časy!
Nějaký tip, jak zpracovat nadúrodu rajčat? Jednu várku teď dusím na pyré jen tak bez ničeho přidaného. Jo a bylo by fajn, kdyby šel finální produkt zmrazit, dochází nám skleničky. I když místo v mražáku taky ![]()
brrr rajčatová omáčka?
Ounz Jak? Na cibuli hodit rajčata, česnek a dusit? S bazalkou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY