0zero7 Tak stačí délka, která dosáhne doprostřed masa :-),
Jídlo a vaření
Karja A co třeba vietnamský letní závitky ve verzi vege? Nebo rajčata plněný zeleninovým pilafem. Minišpízky s uzeným tofu a ogrilovanou zeleninou. Dip z pečených paprik nebo lilku.
andulka01 Ty zavitky jsou moc pracny, ale dobry teda. Ty jo, to hych si mohla nekdy udelat az bude nuda;-). Nevim no, kdyz jsem ho videla naposledy, tak podle toho co jedl, smicham tri druhy zrni a voala! Ja urcite prijdu I na neco veganskyho, co delam normalne....jen na to prijit no!
Karja Jenom to všechno nakrájíš do pekáče a dáš na to kuře?
999 Ne, nasla jsem si na netu nejakej receot kdysi, ted to delam jak mi to prijde pod ruku (ja na ty recepty nejsem moc), ale zkusim to dohledat. Ale hlavni gro bylo upatlat z cesneku, trochu fenyklu, zazvoru a masla takovou pasticku a dat pod kuzi. Pak to normalne nakorenim dle vlastni preference a po chvili peceni pridam fenykl na klinky, jablka, citron, tak aby to proste bylo akorat.
https://fresh.iprima.cz/recepty/pecene-kure-s-fenyklem-zazvorem 999 Puvodne je to tento recept, takzs ted se inspiruju uz hodne volne:-D. Ja myslim, ze se na tom neda moc zkazit, spis jde o ten napad kombinace chuti;-)
Karja Zas jestli to má být jen drobnost ke sváče nebo kafi, tak asi nemá smysl to tolik řešit. Dva tři dipy, nějaká zelenina, olivy a krekry jsou docela akorát. Hromada malých pestrých mističek s drobnostma bude vypadat super.
Karja Ježiš to znie dobre. By som sa po tej zmrzline dorazila kuraťom na fenikli ![]()
Cez víkend upečiem, díky za tip!
Karja Dík :-)
Mrakoplas Jo, je to dobra inspirace, ale var to spis dle sebe, za ten recept uplne nerusim. Jeee ta zmrzlina je vlastne ted kolem Valentina akcni, jsem videla v letacich:-D:-D. Samozrejme se 100ml kelimkem bych se neparala, to nestoji za rec, jedine ten velkej!
Karja to bolo balenie 4*100ml a píšem o ňom v minulom čísle, lebo už neni
priateľ je také zlato, išiel mi ju kúpiť a keďže som sa nevedela rozhodnúť ktorú, tak kúpil balenie kde boli štyri rôzne druhy. No a samo, všetky bolo treba vyskusat.
Mrakoplas Tak konečně patříš do zmrzlinového klubu, gratluju!
A která je teda nejlepší? ![]()
Garfie všetky mi bodli
ale na mňa trochu moc sladké, ja stále adorujem gelato madre, hlavne príchuť nocciola (lieskových orech), chuť výborná a zloženie tiez.
Mrakoplas Já se ráda nechám inspirovat ![]()
Garfie dame dnes druhe zmrzlinove kolo?
Edit. Akurát mierim do Kauflandu kde ju mávajú, tak žeby som kúpila? ![]()
Mrakoplas Já dnes nakoupit nejdu, ale nějaké železné zásoby mám...![]()
Garfie Presne, musis prece uvolnit misto v mrazaku!
Včera jsem si uvařila chřestovou pollívku a trochu ji vytunila :-).
999 vypadá to moc dobře :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje