Potrefenáhusa Takovýhle dilema nechci NIKDY zažít! ![]()
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa Zrovna bez toho já bych se klidně obešla. Když plesnivej, tak camembert ![]()
coralline bez toho bych se klidně obešla zase ja
Potrefenáhusa teda plesnivy by som ozelela kazdy. Ale ovci ostiepok nie
Jeden syr? Pak jedine parmazan ❤
Potrefenáhusa Když mě asi strašně moc chutnají všechny (kvalitní) sýry a fakt nevím jak si vybrat ten poslední... miluju goudu, camembert, gorgonzolu, fontinu... no to by fakt nešlo.
andulka01 taky miluju syry,ale vybrat jeden,beru fetu.
To je genialni syr,chutna teply,studeny ,hodi se snad ke vsemu a kazde jidlo vylepsi o nekolik procent.
kdo už ste vařil vývar z oháňky, fakt ty kosti nejdřív pečete?
Ounz Ano, když mám v plánu hustovývar (tzn. že fakt táhnu a pak vyhodim pevný zbytky). Na normální polévkový vývar jsem myslím jen krátce opekla v hrnci.
Ounz já pecu i na beznej vyvar
Ounz peču všecko:-)
andulka01 Potrefenáhusa viktorka_od splavu děkuju vám. Já právě normálně nepeču, ale tady se to píše v receptu výslovně. Tak to možná zkusim (toho nádobí
)
Ounz dávám to na velkej plech s pečicím papírem a pak prostě setřepu/sliju do hrnce, nic navíc z toho neni, teda ten plech pak i pod papírem je mastnej ale jde to lehko dolu
jo a posledně jsem vlastně vařila jen malej kastrulek, tak jsem to prostě dala do něj, do trouby, pak teda chvíli zchladnout, napustila do toho vodu a na sporák s tim:D
Ounz ja jsem lina a nepecu, pokud nechystam opravdu neco slavnostniho. z ohanky je to nejlepsi vyvar tak jako tak. ![]()
continuity mně fakt připadá že je to znát a přitom skoro žádná práce navíc...
Ounz já pak zas ten pripecenej pekáč trochu poleju vodou a vyleju do hrnce s polivkou
viktorka_od splavu ja jsem kolikrat rada, ze rano do hrnce nasypu ty kosti a koreni. predstava, ze se vypotacim z postela a jeste se s tim budu pect. nene, jsem lina, neda se nic delat.
continuity aha tak to já kdybych měla vařit ráno nemám nic:-) dávám to vařit večer. a věci co se dlouho pečou ale ne zas tak dlouho si nachystám večer do pekáče se vším všudy, strčím do lednice a ráno jen lup do trouby a pustit ji:-) lenost je mé druhé jméno a zejména po ránu![]()
Jeden syr? Pak jedine parmazan ❤
jeden? tak to je krute teda... v tom pripade asi taleggio, ale jako!!!
continuity mně fakt připadá že je to znát a přitom skoro žádná práce navíc...
a v čem je to znát?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY