Potrefenáhusa Jo, to beru!! :-)
Jídlo a vaření
krasny peceni tady! Jsem moc dobre vedela proc sem 5 dni nelezu
![]()
No teda, když 0zero7 zmiňuje to pečení, musím vám ukázat, co vykoledoval můj muž místo vajíček....

Garfie jsem si na tebe vzpomela s tema krekramna, predevcirem jsem vyrabela a super jsou, trochu jsem zmenila recept, tak tady:
hrnek mandlove mouky (cim jemnejsi, tim lepsi)
dva hrnky strouhanyho cedaru (old je nej)
lzice Philadelphia (nemusi byt vubec)
vejce
sul podle chuti
kmin
lahudkovy drozdi lzice
koreni podle chuti (muzes dat co chces, ja jsem dala ted everything bagel seasoning a super)
syr nastrouhat a odmerit, smichat s moukou a dat do mikrovlknky aby se rozpustil, cca minutu a pul a zkusit zamichat, eventuelne zpet do mikro a prihrat jeste. Az je syr promichany s moukou a trosku to vychladne pridat vejce a koreni. Mam mensi plech tak testo rozdelim na 3 nebo 4 dily a kazdy vyvalim do tenka mezi dvema pecicimi papiry, nozem naryhuju krekry a upecu na cca 200, musi se to hlidat, treba 6 minut a mrknes, okrajovy jdou rychleji tak muzes prehazet nebo odstranit atd, musi byt do zlatova. Zbytek co neni dost das zpet na par minut atd.
jedna davka mi ted trva tak 40 min, byvalo to dyl.
Garfie jezis ja ti pisu recept a ty TOTO!!!! asi te nesnasim!!!!
![]()
hahahaha
Garfie ja vim :) hehe, ale chleba je krasnej, dala bych si.
Vcera na veceri, panenka plnena kozim syrem s fiky a balsamikem, matou a trosku worchesteru. Po zabaleni orechy s oreganem na dijon hortici prilepit (ja nevarila, jen koukala pres rameno a udelal prilohu). K tomu brambory peceny na placato a chrest, salat z rukoly s octovou zalivkou.

0zero7 Máš to parádní! Hned bych si dala!!
0zero7 Super :-).
0zero7 mňam, dala by som si. Ja dnes hustú tekvicovú polievku s mrkvou a červenou šošovicou.
milacka mnam cocka! tu ted jim malo, mi delas chute.
0zero7 No ale teda! Sofistikovaný chuťově, ale pořád dost na pohodu, to miluju.
0zero7 Včera jsem koupila Beluga čočku, strašně se na ni těším. Asi s chřestem a domácími vajíčky.
andulka01 chresta a vajicko, mnam, a na to holandskou s koprem nebo tak neco, uplne simple, vejce samo ztracene co po nakrojeni mirne vytece, uplne to vidim!! Tu cocku bych si dala hned teda!
0zero7 Ještě víc simple, nechce se mi dělat s holandskou, takže jen s olivovým olejem a citronem. Kopr dobrý, ale ten nemám, bude čerstvá majoránka. A teď to ještě někdy stihnout, po tréninku se vracím domů tak v půl devátý nejdřív.
0zero7panenka vypada skvele!
Zpracování zbytků z Velikonoc. Brčálová chřestovo kopřivová polífka. Auau kopřivy, pálí i po několika dnech v lednici a teda jsou sakra odolný, jako bych je natrhala včera.

kdyby měl na světě přežít jenom jeden druh sýra, tak doufám, že to bude tenhle ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY