Potrefenáhusa děkuji pohledám..
Jídlo a vaření
0zero7 Ty jo, fakt zajímavý to droždí, taky se přidám, jenom v něm?
Jinak nádobí máš super a vůbec všechny jídla!
Doufám, že občas uvaříš taky něco hnusnýho, co sem raději nedáš ![]()
andulka01 Prosím tě! Zrovna tobě bych mohla napsat úplně to samý!! ![]()
Garfie Díky, fakt občas něco hnusnýho uvařim. Většinou když se snažím vystoupit ze svých mantinelů. A taky když se snažim o pečení sladkého.
andulka01 Hahaha, hele ja si neumim ani nandat aby to nejak vypadalo:-D. Ale honim cas no, plating je zbytecnej!:-D
Karja Někde jsem viděla novou knížku o foodstylingu a focení, asi si počtu a zkusím něco vstřebat. Stejně mám v plánu se v tomhle oboru trochu vzdělat.
Vyuzila jsem ochlazeni, francouzke brambory, k tomu okurkovy salat. Akorat teda, zalila jsem to 2 vajickama, pak dalsi dve po pul hodine a krusta nic.

Obri, obri, obri ![]()
andulka01 :-DZbytecny, ty to movas pekny a hlavne to chce hned snist!
viktorka_od splavu vajicko a drozdi. Na dve kureci nadra jsem pouzila pul lzicky mouky jen aby se chytlo vejce a asi neni potreba. To drozdi je takovy vlockovy, jak na obrazku husy. Smichany to neni s nicim
Mrakoplas diky:)
Garfie jo a jinak to mam s Andulkou stejne. Sladky mi nejde. Max tak ovoce se slehackou muhehe
Garfie jo a jinak to mam s Andulkou stejne. Sladky mi nejde. Max tak ovoce se slehackou muhehe
0zero7 diky! nadra![]()
0zero7 Aha, to jsi to nesolila, ze? Nebo solila jsi to? Ja to LSDcko mam taky, davam ho zatim jen do polevek a prijde mi takovy slany. Ale je to zajimavy recept, to te napadlo samotnou?continuity Vsechno je to o tom, jak to nandas:-D, to me nebavi ani pro druhe;-) U nas doma si vetsinu casu nandava kazdej sam a dokonce I u sporaku;-)
continuity Co to je za recept? S varenymi vejci? To vubec neznam. My na krustu davame svym, driv kdyz se clovek crcal I s tema bramborama, tak se nastrouhal k vejci;-)
Karja ja tam dala pul pytliku strouhaneho parmazanu
priste dam eidam a bude to i nejak vypadat ![]()
Varena vajicka mam z domu + uzenina a brambory a to rozslehane vajicko. Nejedla jsem to snad 10 let.
Karja solila malo a prislo mi to pak malo slany, ale ja solim docela dost protoze musim (nizky sach).
Rikala mi o tom maminka a jedna kamoska, podle me je to z nejakyho lch fora.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY