Lamicka oboji je krasny! Ogrilovala jsi vsechno?
Karja diky, me se to taky libi, je to jednoduchy, ale ma to trochu "charakter"
0zero7 Je to proste pekny a prakticky!
Dneska chci pect pita chleb(hahahaha, I s tema livancema to vypadalo chvili nahnute, tak uvidime co z tohodle bude), zitra hummus a mam velikou cuketu, nenapada nekoho takovej trochu arabskej cuketovej recept aby to pasovalo?
Lamicka Moc hezký to máš :-),
Lamicka mnam, teply salat zni super, dala bych k tomu lososa, diky
0zero7 Paradni typ, jeste mam v zaloze jeden salat, ale tohle vypada dobre taky!
Karja jeste muzes udelat cuketovou pomazanku! ta se hodi k pite i hummusu.
0zero7 lososa delam vetsinou se salatem (zakladem je ledovy salat nebo nejaky mix) s cerstvym fenyklem, vyfiletovanym pomerancem a citronovou stavou. Pak jen sul, pepr a oliv.olej. Je to moc dobre.
Lamicka super, fenykl ted maji vsude! dobrej napad
Tak pita chleba, uspesnost 1 placicka ze 3' Ale ta jedna....snedla jsem to s takovymi spenatovymi brambory po indicku (saag aloo prej, ja chtela proste zdelat spenat a tohle bylo hned hotovy a vyborny, doma hrozne chutnalo). Pro pobaveni davam fotku, jak se mi ty pity nafoukly (ty plne nafouknute se prave ve vysledku moc nepovedly). PS.: Jo, mam zasvihanou troubu,
v odraze kazdou ponozku jinou, jako prezuvky hadi baleriny a pred.troubou se vali kycovita celenka do, vlasu)
Karja kdybys to detailne nepopsala tak to vubec nevidim. Bych nepatrala. Ted uz jo lol
Kureci rizek obaleny v lahudkovem drozdi. Nenapadlo by me to, poradila maminka ze to nekde videla. Moc dobry. A Ounz okurkovej. Ten delam hodne casto teda. Nemela jsem dost zakysu. Priste zkusim do drozdi panenku.

0zero7 a je obaleny ciste jen v tom drozdi nebo s necim smichany? mam pytlik a jeste jsem ho neotevrela![]()
0zero7 jezis ale ten posledný tanier!
aj ja take chcem!
0zero7 krásný jídlo
viktorka_od splavu voni jsou ty droždí dvě, jedno jen lahudkovy droždí a druhy lahudkovy droždí se sladem (to druhy zeru lzici rovnou z pytliku a dost se u toho stydim)
prosímváspěkně, kde berete to droždí? ten řízek mě zaujal...
Pavlena já v prodejnách se zdravou výživou, vyrábí to countrylife

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.